+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Customs Broker Junior, fulltime, opleiding, ALS Customs Services, Capelle aan den IJs Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ALS Customs Services

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

We zoeken een enthousiaste teamspeler voor ons Customs Team. Als Junior Customs Broker werk je met douaneformaliteiten en help je klanten en partners met douanevragen. Je komt terecht in een groeiend bedrijf met een fijne sfeer en kansen om te leren en te groeien. Je werkt op verschillende tijden van maandag tot vrijdag, soms ook van thuis. Dit is je kans om in een omgeving te starten en jezelf verder te ontwikkelen. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Kom jij ons Customs Team in Capelle aan den IJssel versterken? Wij zijn op zoek naar een gedreven en leergierige Customs Broker Jr.

DE FUNCTIE
In de functie van Customs Broker Jr. ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren, afhandelen en bewaken van douane technische formaliteiten die bij het in-, door- en uitvoeren van goederen noodzakelijk zijn. Je wordt het aanspreekpunt voor onze klanten, buitenlandse partners en externe instanties op het gebied van vragen en advies omtrent douanevraagstukken.

WAT BIEDEN WIJ
Wij bieden een nieuwe, ambitieuze en dynamische werk-leeromgeving binnen een groeiende organisatie met een collegiale werksfeer en ruimte voor eigen inbreng, initiatief en persoonlijke groei. Je krijgt een eigentijds en flexibel arbeidsvoorwaardenpakket en werkt in verschillende shifts volgens een (thuiswerk) rooster van maandag t/m vrijdag.

REAGEREN
Durf jij deze uitdaging aan, en pas je in het profiel? Reageer dan op deze vacature en stuur jouw CV en motivatie waarom jij juist degene bent die ons customs team moet komen versterken!
Heb je een vraag over deze vacature? Bel of stuur gerust een berichtje via Whatsapp naar contactpersoon Steven Nijdam: 0613393401.

VOG-screening en toetsing aan WLS maakt onderdeel uit van de procedure.



Gevraagd

OVER JOU
De Customs Broker die wij zoeken is pro-actief en middels een persoonlijk leer- en opleidingstraject leer je meer over de nationale en EU-douanewetgeving. Je hebt affiniteit met logistieke dienstverlening. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift. Je bent klant- en teamgericht, communicatief vaardig, affiniteit met IT-systemen en administratief accuraat. De Customs Broker Jr. rapporteert aan de Operations Supervisor.

Aanbod

Flexibele arbeidsvoorwaarden en flex-budget.

Salaris

Flexibele arbeidsvoorwaarden en flex-budget.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in