+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rijswijk (ZH).

Customs Broker Rijswijk (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Page Personnel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Dompel jezelf onder in de wereld van douaneprocessen door het ondersteunen bij het voorbereiden en indienen van essentiële documentatie. Werk samen met experts om je kennis over tariefcodering en douaneregels te vergroten. Geniet van een dynamische, internationale werkomgeving met de flexibiliteit van remote werken. Profiteer van aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 8% vakantietoeslag, en een resultaatafhankelijke bonus. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ondersteun bij het voorbereiden en indienen van douanedocumentatie, inclusief facturen, verklaringen en andere vereiste papieren voor de douaneprocessen. Werk samen met senior douane-expediteurs om goederen te classificeren volgens tariefcodering en blijf op de hoogte van douaneregels.

Omschrijving
  • Ondersteunen bij het voorbereiden en indienen van douanedocumentatie, waaronder facturen, verklaringen en andere vereiste papieren voor de afhandelingsprocessen.
  • Ondersteunen bij communicatie met klanten, vervoerders en overheidsinstanties om een nauwkeurige en tijdige afhandeling van goederen te garanderen.
  • Samenwerken met senior douane-expediteurs om goederen te classificeren volgens tariefcodering en kennis van douaneregels actueel te houden.
  • Onderzoek doen naar internationale handelsregels en -beleid om naleving te waarborgen en mogelijkheden voor procesverbetering te identificeren.
  • Helpen bij het oplossen van problemen met betrekking tot douane-afhandeling, zoals documentatiefouten of ontbrekende informatie, door contact te leggen met verschillende belanghebbenden.
  • Ondersteunen bij het bijhouden van gegevens en documentatie voor controle-doeleinden.
Aanbod

  • Marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring;
  • Dynamische en internationale werkomgeving;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Mogelijkheid om op afstand te werken;
  • 8% vakantietoeslag en een resultaatafhankelijke bonus;
  • Interne en externe trainingsmogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.


Gevraagd

* Een Bachelor's (HBO) diploma in een relevant vakgebied of ervaring in douane-expeditie of internationale handel.
* Kennis van douaneregels en procedures is een pré.
* Sterke aandacht voor detail.
* Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels en bij voorkeur Nederlands om te kunnen communiceren met klanten, instanties en interne teamleden.
* Uitstekende vaardigheden op het gebied van gegevensinvoer en kennis van Microsoft-producten (bijv. Windows, Excel, etc.).

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een dynamisch, internationaal groeiend douane-expeditiebedrijf. Waar ze opzoek zijn naar een gemotiveerd en nauwkeurig persoon om een van hun teams te versterken als Douane-expediteur. Deze rol is van cruciaal belang bij het ondersteunen van douane-expeditieactiviteiten, het waarborgen, en naleving van regelgeving en het faciliteren van de beweging van goederen over de grenzen.

Bedrijfscultuur
Hoewel onze opdrachtgever niet fysiek deelneemt aan het logistieke proces, zijn zij bewust van het belang van hun dienst binnen de logistieke keten. Een harde werkersmentaliteit, waarbij de veiligheid van transport centraal staat. Waar het allemaal om draait dat de geplande transporten van hun klanten dag en nacht soepel verlopen.

Over het team
Het team maakt deel uit van de operationele afdeling binnen onze opdrachtgever en is verantwoordelijk voor de douanedocumentatie voor verschillende internationale klanten. Je zult samenwerken met 5 andere douane-expediteurs in het team en je zult rapporteren aan de teamleider.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in