+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Capelle aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Word Administratief Medewerker Hypotheken bij Quion Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

YoungCapital NEXT

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YoungCapital NEXT

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.370 - € 3.384 p/m

Vacature in het kort

In deze rol als Medewerker Regulier Beheer ben je belangrijk voor het verwerken van hypotheekmutaties. Je beoordeelt en verwerkt verschillende soorten mutaties en biedt ook telefonische hulp aan klanten. Je werkt samen in een team om de beste service te bieden. Bij ons krijg je niet alleen een goed salaris, maar ook de kans om hybride te werken. Plus, we organiseren leuke activiteiten zoals festivals en borrels. Een mooie kans om te groeien in de hypotheekmarkt! Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Als Medewerker Regulier Beheer ben jij de sleutelfiguur in de administratieve afhandeling van hypotheekmutaties. Je beoordeelt en verwerkt mutaties, zoals bouwdepotdeclaratieverzoeken en overige mutaties op het bouwdepot. Ook hypotheekmutaties zoals toestemming voor verhuur en polismutaties behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Je biedt telefonische ondersteuning aan klanten in het Hypotheken Service Center. Bovendien ondersteun je jouw collega's en draag je bij aan een klantgerichte en hoogwaardige dienstverlening.

Over Quion
Quion is dé spil en drijvende kracht in de Nederlandse hypotheekmarkt en verwezenlijkt de woondromen van mensen in Nederland. Met hun vooruitstrevende technologie en ongeëvenaarde service zijn zij de strategische partner voor vooraanstaande organisaties in de sector. Samen met zo’n 600 collega’s is Quion de uitbestedingspartner van organisaties met ambities op de hypotheekmarkt. Zoals banken, investeerders en verzekeraars. Voor hen regelen zij alles om hun hypotheken aan te bieden en te onderhouden. Met de service van het team en de kracht van de innovatieve techniek. Van offreren t/m incasseren, van aanvraag tot aflossing. Quion regelt het allemaal!

Jij bent klaar voor je volgende stap
Jij bent iemand die zich graag verder wil ontwikkelen in de hypothekenbranche en hier een oprechte interesse in heeft. Jij bent nauwkeurig en bekend met geautomatiseerde systemen. Je werkt de inwerkperiode vanuit kantoor en kan dit daarna afwisselen met 50/50 hybride werken.


Wat wij bieden
  • Een goed salaris tussen de € 2.370,- en de € 3.384,- per maand o.b.v. 38 uur per week en ervaring;
  • Een enthousiast team en een fijne werksfeer;
  • Direct een vast contract;
  • Persoonlijke begeleiding van onze Talentmanager;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Hybride werken; 50/50
  • De leukste festivals, borrels en uitjes met onze eigen club NEXT!
Wat wij vragen:
  • Minimaal een diploma mbo niveau 4;
  • Kennis van administratieve processen en geautomatiseerde systemen;
  • Je hebt een sterke interesse in de hypothekenmarkt;
  • Je gaat nauwkeurig en precies te werk;
  • Ervaring in de hypothekenbranche is een sterke pre.
  • Je bent in het bezit van je Wft Basis;
  • Je bent bereid om meerdere Wft Certificaten te behalen;
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare school, MBO, HBO, UniversiteitPlaatsCapelle aan den IJsselWerkuren per week32 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren), TraineeshipsSalarisindicatie Tussen €2.370 en €3.384 Per maand Verantwoordelijk voorDe administratieve afwikkeling van hypotheekmutaties. Je beoordeelt en verwerkt mutaties nauwkeurig en zorgt ervoor dat klantverzoeken binnen de afgesproken servicelevels worden afgehandeld.Gepubliceerd op22-04-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? Als Medewerker Regulier Beheer ben jij de sleutelfiguur in de administratieve afhandeling van hypotheekmutaties. Je beoordeelt en verwerkt mutaties, zoals bouwdepotdeclaratieverzoeken en overige mutaties op het bouwdepot. Ook hypotheekmutaties zoals toestemming voor verhuur en polismutaties behoren tot jouw verantwoordelijkheden. Je biedt telefonische ondersteuning aan klanten in het Hypotheken Service Center. Bovendien ondersteun je jouw collega's en draag je bij aan een klantgerichte en hoogwaardige dienstverlening.Over QuionQuion is dé spil en drijvende kracht in de Nederlandse hypotheekmarkt en verwezenlijkt de woondromen van mensen in Nederland. Met hun vooruitstrevende technologie en ongeëvenaarde service zijn zij de strategische partner voor vooraanstaande organisaties in de sector. Samen met zo’n 600 collega’s is Quion de uitbestedingspartner van organisaties met ambities op de hypotheekmarkt. Zoals banken, investeerders en verzekeraars. Voor hen regelen zij alles om hun hypotheken aan te bieden en te onderhouden. Met de service van het team en de kracht van de innovatieve techniek. Van offreren t/m incasseren, van aanvraag tot aflossing. Quion regelt het allemaal!Jij bent klaar voor je volgende stapJij bent iemand die zich graag verder wil ontwikkelen in de hypothekenbranche en hier een oprechte interesse in heeft. Jij bent nauwkeurig en bekend met geautomatiseerde systemen. Je werkt de inwerkperiode vanuit kantoor en kan dit daarna afwisselen met 50/50 hybride werken.  Wat wij bieden Een goed salaris tussen de € 2.370,- en de € 3.384,- per maand o.b.v. 38 uur per week en ervaring;Een enthousiast team en een fijne werksfeer;Direct een vast contract;Persoonlijke begeleiding van onze Talentmanager;Doorgroeimogelijkheden;Hybride werken; 50/50De leukste festivals, borrels en uitjes met onze eigen club NEXT! Wat wij vragen: Minimaal een diploma mbo niveau 4; Kennis van administratieve processen en geautomatiseerde systemen;Je hebt een sterke interesse in de hypothekenmarkt;Je gaat nauwkeurig en precies te werk;Ervaring in de hypothekenbranche is een sterke pre.Je bent in het bezit van je Wft Basis;Je bent bereid om meerdere Wft Certificaten te behalen; Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Extra informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in