+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hendrik-Ido-Ambacht.
Laad meer vacatures

Commercieel administratief medewerker Hendrik-Ido-Ambacht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

van nes + plaisier

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Wij zoeken een Commercieel Administratief Medewerker die het gezicht van ons bedrijf wordt. Je werkt samen met een team van enthousiaste collega’s. Jouw taken zijn heel divers: van klantcontact tot het plannen van afspraken en het helpen met marketing. Je krijgt de kans om veel te leren en jezelf te ontwikkelen. Bij ons krijg je niet alleen een goed salaris, maar ook extra s zoals een pensioenregeling. Kom jij ons team versterken? Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een energieke, gedreven commercieel administratief medewerker? Voor financieel- en verzekeringsadviesbureau Waar & Partners in Hendrik Ido Ambacht zijn wij op zoek naar een Commercieel administratief medewerker waarbij jij het aanspreekpunt voor de klant en het visitekaartje van Waar & Partners bent. Het betreft een functie voor 32 tot 40 uur met een bruto maandsalaris tot €3000,- op fulltime basis.


Wij bieden
  • Een bruto maandsalaris tussen €2400,- en €3000,- op fulltime basis;
  • Een fulltime of parttime baan van 32-40 uur met uitzicht op vast dienstverband;
  • 25 vakantiedagen op fulltime basis;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. pensioenregeling;
  • Een intensieve samenwerking met gedreven collega’s die allemaal in het bezit zijn van het servicegerichte en persoonlijke Waar & Partners gevoel.

Functieomschrijving

Als Commercieel administratief Medewerker ben jij de rechterhand van onze financieel adviseurs en verzekeringsadviseurs. Jij bent het aanspreekpunt voor klanten, zowel persoonlijk, via telefoon en per e-mail. Je beheert de mailbox en handelt de e-mails waar mogelijk zelf af. Andere e-mails verdeel je naar de juiste afdeling of financieel adviseur. Ook ben jij degene die afspraken inplant voor de financieel adviseurs en zorgt voor een nauwkeurige registratie hiervan. Je maakt de agendaplanning voor de adviseurs en zorgt voor een correcte vastlegging hierin. Het is een Commercieel administratieve functie met veel wisselende werkzaamheden tegelijk waardoor het belangrijk is dat jij goed kan multitasken en stressbestendig bent.

Relatiebeheer maakt eveneens deel uit van jouw takenpakket als commercieel administratief medewerker. Het is cruciaal om adviessignalen op te merken en hierop in te spelen. Daarnaast krijg je de ruimte om je bezig te houden met marketinggerelateerde zaken, zoals onze digitale nieuwsbrief, Social Media en het bedenken, voorbereiden en uitvoeren van acties voor de klant. Bovendien neem je uiteenlopende administratieve taken op je binnen het hypotheek- en verzekeringsproces. Kortom, een dynamische en gevarieerde functie met zowel administratieve verantwoordelijkheden als veel klantcontact!


Je werkplek

Waar & Partners is belangenbehartiger op het gebied van financiële diensten. Het huidige team bestaat uit meer dan 20 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Het team van Waar & Partners geeft klanten informatie, beantwoordt vragen en adviseert. Waar & Partners is deskundig en onafhankelijk. Het doel is een advies geven dat past bij de situatie en persoonlijkheid van de klant. Verder heerst er bij Waar & Partners een open en informele werksfeer binnen de organisatie.


Functie-eisen
  • Een MBO-4 diploma;
  • Je hebt je WFT Basis, of je bent bereid deze te behalen;
  • Je hebt relevante werkervaring in een functie met veel klantcontact;
  • Je bent stressbestendig en kan werken onder hoge werkdruk;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
  • Je verwelkomt de klanten op kantoor, dus thuiswerken is in deze functie niet mogelijk;
  • Je bent bereid om elke vrijdag te werken.

van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jou past!


Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Kirsten Boone via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via 0180 82 08 22. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de finance & office sectoren? Bezoek onze website .

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in