+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Hoorn (ZH).
Laad meer vacatures

HR Administratie medewerker (Met HR achtergrond) Den Hoorn (ZH)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bauhaus Delft

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Bauhaus Delft

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij een talent in administratie, plannen en organiseren en vind je het leuk om de spin in het HR web te zijn als het gaat over administratie, processen, workflows en beschik je over HR kennis wet- en regelgeving? Reageer dan nu!

HR medewerker (16 uur – of eventueel meer).
In deze functie ben je de steun en toeverlaat van onze vestiging mbt HR administratie. Je verzorgt mede de personeelsadministratie, waarbij je kan denken aan het aanmaken, onderhouden en bewaken van personeelsdossiers, het bevestigen en verwerken van diverse personele mutaties. Verder verwerk je o.a. ziek- en herstel meldingen en alle voorkomende administratie uit periodieke beoordelingsgesprekken en ontwikkeltrajecten. Je bent gericht op het doen en je ziet het verwerken van administratieve taken als de basis om verder te bouwen aan een gedegen HR fundament. Je vindt het een uitdaging om de systemen up to date te houden, analyses te maken en mee te denken in het verder optimaliseren en efficiënter maken van processen en procedures. Deze functie is dus een mooie combinatie van zorgen voor een solide administratie en tevens meedenken en vooral ook doen in het verder professionaliseren van de administratie. Je bezoekt ook het Service center in Bunnik zodat je weet wat daar speelt.

Gevraagd

Functie wensen
Wij zijn op zoek naar een HR administratie medewerker die het voeren van HR administratie en de nauwkeurigheid hiervan, belangrijk vindt. Je bent zelfstandig, pro actief, communicatief vaardig, hebt kwaliteit van werken hoog in het vaandel staan en beschikt over verantwoordelijkheid. Verder heb je een goed werk en denk niveau. Een pré zou het zijn als je bekend bent met personeelssysteem VISMA en Tamigo uren registratie. Uiteraard trainen wij jou hierin mocht dit niet zo zijn. Je werkt in deze rol nauw samen met de Bedrijfsleiders en de Vestigingsmanager en eventueel, de planner en je rapporteert aan de vestigingsmanager met een dotted line naar de Head of HR. Uiteraard heb je ook regelmatig contact en overleg met de HR Businesspartner en het HR team. Je hebt wel een achtergrond in HR en/of een afgeronde opleiding in deze richting.

Aanbod

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel en denk je goed te passen binnen ons bedrijf? Dan zien wij graag jouw CV tegemoet, aangevuld met een goed onderbouwde motivatie. Je kunt je sollicitatie sturen ter attentie van vestigingsmanager Aja Terlouw (via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.haus)
Onderdeel van de sollicitatieprocedure is:
- Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
- Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel.

Bedrijfsomschrijving

Over BAUHAUS
BAUHAUS is gespecialiseerd in alles wat met bouwen, verbouwen, decoreren en tuinieren te maken heeft, zowel voor de doe-het-zelver als de professional. BAUHAUS is geen onbekende in Europa. In 19 landen staan al meer dan 275 vestigingen solide op hun grondvesten. In 2015 openden wij de eerste Nederlandse vestiging en sindsdien zit de groei er flink in! De komende jaren zulen er nog een flink aantal vestigingen in Nederland bij komen, waarbij we rekening houden met een mooie spreiding over het land.
Ons Service Center bevind zich in Bunnik en is goed bereikbaar met OV (NS Station op 5 minuten loopafstand) en auto. De sfeer op ons Service Center is informeel, direct en erg gezellig!
Wat bieden wij jou?

Bij BAUHAUS kom je te werken in een informele organisatie met korte lijnen en directe communicatie. De functie is zeer zelfstandig en uitdagend en geen dag is hetzelfde. Omdat we met BAUHAUS in Nederland willen groeien is er ruimte voor uitbreiding van taken en verantwoordelijkheden. We stimuleren ontwikkeling van onze medewerkers en denken daarom actief mee over de doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Het salaris voor deze functie is marktconform en je profiteert van 10% personeelskorting. De werktijden zijn in overleg vast te stellen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in