+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Financieel Administratief Medewerker Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Page Personnel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Page Personnel

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.700 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

In deze rol werk je met financiële gegevens om te zorgen dat een bedrijf goed met geld omgaat. Je maakt overzichten, kijkt naar budgetten en helpt het bedrijf te groeien door slimme beslissingen. Je werkt in een jong en internationaal team. Samen met je collega's zorg je dat alles financieel goed loopt. Je krijgt een goed salaris en werkt in een team waar iedereen elkaar helpt. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Als financieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheren, analyseren en rapporteren van financiële gegevens om de financiële gezondheid van een organisatie te waarborgen en te verbeteren. Dit omvat taken zoals het opstellen van financiële overzichten, het uitvoeren van budget analyses, het beheren van crediteuren- en debiteuren processen en het verstrekken van waardevolle inzichten aan het management voor strategische besluitvorming.

Omschrijving

In deze rol binnen een jonge, internationale en ambitieuze organisatie ben je verantwoordelijk voor het strategisch plannen en uitvoeren van financiële activiteiten, waaronder het analyseren van financiële gegevens, opstellen van rapporten en budgetten, en beheren van crediteuren- en debiteuren processen. Je optimaliseert financiële processen, werkt samen met andere afdelingen, zorgt voor naleving van regelgeving en identificeert kansen voor kostenbesparing. Je rapporteert aan het management over financiële prestaties en ondersteunt bij audits en externe rapportage vereisten.

Aanbod

Naast een functie binnen een grote, internationale organisatie in Nederland, waarbij er voldoende ruimte ligt voor persoonlijke invulling, biedt de opdrachtgever het volgende:
  • Een competitief salaris dat in lijn ligt binnen de branche, gebaseerd op je huidige kennis en ervaring
  • Een positief team, met hechte en fijne collega's


Gevraagd

Om een succesvolle kandidaat te zijn toon jij een sterke leergierigheid, aanpassingsvermogen en enthousiasme om te groeien in jouw financiële carrière. Jij hebt een solide basis in financiële concepten en de vaardigheid om snel nieuwe informatie op te nemen en toe te passen. Met een positieve instelling, goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken, ben jij in staat om waardevolle bijdragen te leveren aan het team en de organisatie als geheel, terwijl je tegelijkertijd de ruimte hebt om je verder te ontwikkelen en te groeien in jouw rol.

Bedrijfsomschrijving

De organisatie is een innovatieve speler op wereldniveau, gericht op disruptieve groei en het bevorderen van wereldwijde impact. Met een cultuur van creativiteit, flexibiliteit en samenwerking, streven ze naar grensverleggende prestaties en streven ze naar duurzame ontwikkeling. Hun dynamische aanpak omvat het omarmen van technologische vooruitgang, het benutten van diversiteit en het streven naar uitmuntendheid in alles wat ze doen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in