+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Coevorden.

Magazijnbeheerder Coevorden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.375 p/m

Vacatureomschrijving

Expeditie Medewerker nodig in Coevorden! Je hebt een allround taak met verantwoordelijkheden; geen dag is dezelfde! Stel je voor hoe je dag eruitziet als Medewerker Expeditie. Je begint de dag met een frisse blik. Je controleert de huidige voorraad, plaatst bestellingen waar nodig en schakelt mee met andere afdelingen in de werkzaamheden. Klinkt dit als muziek in je oren? Laat deze kans dan niet voorbijgaan en solliciteer vandaag nog bij ons.

Wij bieden:

Bij de wasserij in Coevorden, ben je meer dan alleen een Medewerker Expeditie. Je bent een essentieel onderdeel van het team. Met de allround functie ben je betrokken bij elk aspect van de dienstverlening. Je maakt actief deel uit van het streven om optimale service te bieden en de efficiëntie te maximaliseren. Daarom is er een eerlijk salaris van €2375 bruto per maand. We hebben ook enkele unieke voordelen voor je. Sta je open voor een afwisselende baan in een dynamische omgeving? Wij zien reikhalzend uit naar je sollicitatie.

Wij vragen:

Als Medewerker Expeditie in Coevorden ben je onmisbaar voor de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en de planning van de voorraad. Heb jij zin om je talenten voor orde, overzicht en nauwkeurigheid in te zetten? Kijk dan snel of jij je herkent in de functie-eisen: • Je bent analytisch, accuraat en je werkt gestructureerd. • Je bezit sterke communicatieve vaardigheden en bent servicegericht. Klinkt dit als een goede match? Dan verwelkomen we je graag bij ons. We zien je sollicitatie met plezier tegemoet!

Waar ga je werken:

Word jij een onmisbare schakel bij een wasserij in Coevorden? Samen met een tof team zorg je voor efficiënt voorraadbeheer. Je komt terecht in een gedreven en gezellig team. Werken bij de wasserij in Coevorden betekent impact maken, groeien en vooral plezier hebben in je werk. Stap jij ook in onze positieve werksfeer? Maak de move, we wachten op jou in ons team!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in