+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Emmen.

Magazijnmedewerker Emmen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Kom werken als de spil van ons magazijn! Elke dag brengt nieuwe uitdagingen terwijl je bestellingen verwerkt en de voorraad bijhoudt. In een inspirerende omgeving ontdek en benut je jouw potentieel. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden, zoals fulltime, parttime, dagdiensten of ploegendienst. Ook zijn er kansen om door te groeien. Reis je met de auto? Dan krijg je geld terug voor de reis. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een uitdagende baan als: logistiekmedewerker, magazijnmedewerker, orderpicker of hef- of reachtruckchauffeur?! Hoe ziet je dag eruit? Je wordt de spil van ons magazijnproces. Zorgvuldigheid en snelheid gaan hand in hand als je bestellingen verwerkt, artikelen verplaatst en de voorraad bijhoudt. Geen dag is routinematig, want elke nieuwe order brengt een unieke uitdaging met zich mee. Pak deze kans om in een inspirerende omgeving te werken en je potentieel te ontdekken en benutten! Solliciteer nu en laat ons samen geschiedenis schrijven in de wereld van logistiek. Jij kan nu gelijk reageren door ons een mail te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., te bellen naar 0591-642747 of te klikken op de solliciteer button. Hierna zullen wij contact met jou opnemen over de mogelijkheden!

Wij bieden:

Onze opdrachtgevers hebben ieder hun eigen charme, doormiddel van een persoonlijk gesprek kijken wij graag samen met jou naar welke opdrachtgever het beste bij jou past. Reisvergoeding, ploegentoeslag of doorgroeimogelijkheden?! De diverse opdrachtgevers bieden ieder zijn eigen mogelijkheden. Zo kun je fulltime aan het werk, parttime, in dagdiensten of in de ploegen.

Wij vragen:

Je bent sterk en nauwgezet en je wilt graag als magazijnmedewerker aan de slag. We zoeken iemand voor 24-40 uur per week die een positieve instelling heeft en graag samenwerkt in een team. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en werkt zorgvuldig, je wilt immers dat alles perfect verloopt in het magazijn. Daarnaast is het handig dat je: - In de directe omgeving van Emmen, Coevorden of Hardenberg woont;
- Parttime of fulltime inzetbaar bent;
- Fysiek in goede gesteldheid bent.

Waar ga je werken:

Vanuit onze vestiging in Emmen bedienen wij een groot aantal opdrachtgevers in de omgeving Emmen, Coevorden en Hardenberg. Deze opdrachtgevers zoeken naar gemotiveerde en ambitieuze kandidaten die niet kunnen wachten om te starten. Wij streven naar flexibiliteit en efficiëntie om onze klanten tevreden te houden. Als Magazijnmedewerker ben jij hier onmisbaar in. Ons team is ambitieus, collegiaal en betrokken. We zorgen samen voor een informele sfeer waarin hard werken en plezier hand in hand gaan. Jouw input kan ons team alleen maar sterker maken. Jij staat hier centraal!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in