+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

HR Medewerker Coevorden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JS Consultancy

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze rol werk je met een team dat HR-diensten digitaliseert. Je helpt collega's met het gebruiken van onze systemen en het begrijpen van HR-processen. Je bent de eerste persoon die ze helpt met vragen. Je werkt in een team met verschillende HR-collega's en je hebt de kans om veel te leren en samen te werken. Je kunt deels vanuit huis werken. Dit is een kans om in een omgeving te werken en je vaardigheden te ontwikkelen. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

De laatste jaren hebben we als HR veel van onze diensten weten te digitaliseren met behulp van onze eHRM applicatie Youforce. Een groot deel van je werk bestaat dan ook uit het informeren en adviseren van collega's over onze HR diensten én hoe men dit registreert. Diensten waaraan je kunt denken zijn bijvoorbeeld onze in- door- en uitstroomprocessen, Cao regelingen als ouderschapsverlof of lokaal beleid als onze specifieke woonwerk reiskostenvergoeding. Jij kent onze diensten van A tot Z en weet op een klantvriendelijke wijze collega's te informeren en adviseren hoe zij hier gebruik van kunnen maken. Dit met als doel collega's te ondersteunen bij het gebruik van onze HR diensten, met uiteindelijk een correcte HR administratie. Hiervoor is het van belang dat je complexe processen makkelijk eigen maakt en overziet en weet ze te doorgronden. Je weet daarbij snel en makkelijk contact te leggen met verschillende klanten/stakeholders om ze te helpen en processen te verbeteren. Je fungeert voor dit alles als 1e lijn vraagbaak voor medewerkers, teamleiders en HR adviseurs.

De gemeente Coevorden heeft ongeveer 375 medewerkers en die werken verdeeld over elf teams. Ieder team heeft een teamleider en deze teamleiders werken nauw samen met het HR-team. Je werkt intensief samen met je collega’s binnen het team HR, te weten je drie directe collega medewerkers HR, vier HR- (beleids-)adviseurs, twee projectleiders, een recruiter en twee collega’s van de salarisadministratie.

Het betreft een tijdelijke functie, startdatum z.s.m. t/m oktober, met optie tot verlenging.


Wat wij vragen
  • Jij bent op korte termijn voor 24 - 32 uur per week beschikbaar.
  • Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen de gemeente.
  • Jij hebt kennis en ervaring met Youforce en HR Core.
Wat wij bieden
  • Hybride werken waar het kan en past
  • Voldoende ruimte om te sparren en kennis te delen
  • Een organisatie die volop in beweging is
  • Een enthousiast team dat bestaat uit: personeelsadministratie, salarisadministratie en HR-adviseurs; beleid & advies.
  • Salaris conform CAO Gemeente, schaal 7.
Sollicitatieprocedure

Enthousiast geworden? Deze procedure heeft een korte looptijd, daarom ontvangen we graag z.s.m. je cv en korte motivatie via onderstaande sollicitatiebutton.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Veerle Slippens via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06 836 199 44

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in