+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Cruquius.
Laad meer vacatures

Winkelmanager Badkamers Cruquius

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LEF Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 37 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie als Showroom Manager gaat het niet alleen om verkopen, maar ook om het creëren van droombadkamers voor klanten. Je leidt een team en werkt samen om de beste te worden in de markt. Je geeft advies, motiveert je team en zorgt voor een goede sfeer. Je krijgt de kans om te groeien en wordt goed beloond, met een bonus, een auto van de zaak, en meer. Ook zijn er extra voordelen zoals korting en een pensioenregeling. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw baan als Showroom Manager

Hier draait het niet enkel om kpi's want er wordt ook écht naar jou gekeken. Als Showroom Manager ga je verder dan alleen verkopen en neem jij de klant geheel mee in de wonderen van hun droombadkamer! Maar ook jouw team staat hoog in het vaandel. Als een ware leider inspireer je je team om gezamenlijk dezelfde ambitie na te streven: de leiderspositie van onze relatie in de Nederlandse markt verder verankeren en versterken. 

Dit doe je samen met jouw team van 4 collega's, jullie helpen elkaar en het team kent een persoonlijke aanpak. Dit vertelt je toekomstige collega Melanie over hun aanpak - "Of je nu in hetzelfde filiaal werkt of aan de andere kant van Nederland, we kennen en helpen elkaar allemaal" .

Jouw werkdagen spendeer jij in de showroom in Cruquius. Hier ga jij samen met klanten in gesprek over hun visie en ideeën en deel jij jouw authentieke advies. Daarnaast ben je het centrale aanspreekpunt voor klanten, medewerkers en je regiomanager. 

Een greep uit jouw takenpakket:

  • Als Showroom Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en de actieve verkoop in de showroom; 
  • Je motiveert en stuurt een winkelteam aan van drie tot vijf personen;
  • Je neemt deze verantwoordelijkheid volledig op en haalt samen met je medewerkers, het maximale verkoopresultaat uit je vestiging door de unieke badkamerdroom van elke klant te realiseren.
  • Je houdt van verkopen en neemt een voorbeeldrol op tegenover je medewerkers door professioneel advies te verlenen, je positief op te stellen en klantgericht te handelen. Je weet het beste uit je team naar boven te halen en een dynamisch en resultaatgericht team te bouwen.
Jouw profiel en ambitie

Jij neemt klanten met enthousiasme mee in jouw expertise. Je luistert naar wat zij zoeken en wensen en helpt hen vervolgens met jouw professionele adviezen. Jij ziet jezelf graag binnen een klein team werken maar weet ook het contact op te zoeken met collega's van andere vestigingen, voor wanneer je bijvoorbeeld advies of een specifiek product nodig hebt. Daarnaast weet je jouw team op de juiste manier te coachen, bijsturen en naar een hoger niveau te tillen. 

  • Je bent een aangename gesprekspartner die de nodige senioriteit en klantgerichtheid heeft om op professionele wijze met klanten en medewerkers om te gaan;
  • Je bent al leidinggevende ervaring opgedaan;
  • Jij bent tussen de 32 en 37 uur beschikbaar. Oh ja, wij werken ook op zaterdag en zondag.
Werken bij

Iedereen is hier even belangrijk. Daarnaast beseffen zij zich heel goed dat jij als Showroom Manager het visiteplaatje van de organisatie bent, daarom sta jij centraal. Ze investeren veel in opleiding en coaching. Zo word jij eerst meegenomen in de Academy van één maand en mag je vervolgens de opgedane kennis uitvoeren in de praktijk. Tot slot zijn zij in de branche één van de beste betalers.

Geen hiërarchische wirwar, maar rechtstreekse communicatielijnen. Ze vormen een hecht team, waar betrokkenheid en eerlijkheid centraal staan. Kortom, werken bij onze relatie voelt goed!


Dit biedt onze relatie jou als Showroom Manager

Naast de mogelijkheid op een bonus en het volgen van trainingen heb jij hier ook de mogelijkheid om door te groeien. Zie jij jezelf bijvoorbeeld al als (assistent) Showroom Manager te werk gaan? Grijp je kans!

  • Een maandsalaris van minimaal €3000 op basis van 37 uur;
  • Een bonus van rond de €500;
  • Een extra bonus op basis van klanttevredenheid rond de €250;
  • Auto van de zaak + tankpas;
  • Pensioensregeling vanuit de CAO detailhandel;
  • Ambassadeurskorting;
  • Reiskostenvergoeding;
  • 50% toeslag op zondag;
  • 100% toeslag op feestdagen.

Woon je niet in de regio Cruquius, maar lijkt het je wel gaaf om als showroom manager aan de slag te gaan? Reageer dan ook gerust, we zoeken namelijk landelijk nieuwe showroom managers. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in