+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Cuijk.

Assemblagemedewerkers Cuijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WerkBedrijf Rijk van Nijmegen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,70 p/u

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om aan de slag te gaan in een team dat hoogwaardige veringssystemen maakt. Je zult werken aan een assemblagelijn met verschillende taken, van eenvoudig tot wat moeilijker. Het werk is afwisselend, met zowel staand als zittend werk en zelfs plekken waar je kunt solderen. We zoeken mensen met een passie voor techniek, misschien zelfs voor de racerij. Er is ruimte om te groeien in je functie. Plus, we bieden een goede werksfeer met een vleugje Brabantse gezelligheid en humor. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Wat zijn je taken?
Het bedrijf biedt haar medewerkers afwisselend werk en werk naar eigen vermogen en kunnen.
De assemblagelijn bestaat uit zestien stations, zestien stappen. In het begin van de lijn is het werk wat eenvoudiger, hoe verder in het traject moeilijker het wordt. De medewerkers rouleren tussen de verschillende werkzaamheden (afhankelijk van wat je kunt doen). Er zijn machines waarbij staand gewerkt wordt maar er is ook veel zittend werk. Er zijn ook een aantal werkplekken waarbij gesoldeerd wordt.

Deze functie vraagt van jou
Enige technisch inzicht en affiniteit met techniek, bij voorkeur met enige werkervaring bij een metaalbewerkingsbedrijf zijn belangrijker dan diploma’s. Interesse in de racerij (motoren of auto's) zijn zeker ook meegenomen.
Wegens groei zoekt het bedrijf assemblagemedewerkers. De functie is geschikt voor schoolverlaters of medewerkers met enige jaren relevante ervaring. Nauwkeurig en zorgvuldig werken is belangrijk. Er is ruimte voor doorgroei binnen de assemblage afdeling.

Over het bedrijf
TracTive Suspension in Cuijk levert met ca 45 medewerkers high-end vering systemen aan verschillende gerenommeerde en veeleisende klanten wereldwijd.
TracTive Suspension is leidend in elektronische vering systemen. Door de elektronische aansturing zorgen haar producten voor een optimale combinatie van comfort en wegligging. De organisatie is wereldwijd uniek door de combinatie van technologie, flexibiliteit en kwaliteit.

Wat bieden zij jou
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal & Techniek
• Organisatie is op zoek naar een nieuwe fulltime of parttime medewerkers.
• De werktijden liggen tussen 7.30 en 16.30 uur. Parttime en fulltime werken is mogelijk. Ook werken in de middagen is mogelijk, er wordt met je meegedacht.
• Waar mogelijk bieden zij mogelijkheden om functie zelf vorm te geven.
• Bruto uurloon € 13,70 vanaf 23 jaar
• Een bepaalde Brabantse gemoedelijkheid, een flinke dosis humor en een trots op haar producten zorgt voor een goede en informele werksfeer.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in