+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving De Lier.

Projectbegeleider/ Grafisch tekenaar De Lier

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Rekroet Werving & Selectie

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Rekroet Werving & Selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.300 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van unieke miniatuurvrachtwagens en bouwkits als Grafisch Ontwerper bij een toonaangevend bedrijf. Jouw creativiteit en technische skills komen samen in het ontwerpproces, waarbij je de productie in China begeleidt. Je vormt de cruciale schakel tussen klanten, dealers en producenten, met oog voor zowel kosten als kwaliteit. Jouw werk leidt tot de exacte replica's die wereldwijd verzamelaars en zakelijke klanten in vervoering brengen. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Tekno ontwikkelt, produceert en verkoopt unieke miniatuurvrachtwagens, bouwkits en onderdelen op schaal. Per jaar maken wij meer dan 100.000 zakelijke klanten en verzamelaars blij met de exacte replica van een specifieke vrachtwagen. En dat all over the world – zonder dat er ook maar een spiegeltje, windgeleidertje of lampje ontbreekt.

Zoals de functietitel al verklapt, begint het proces met jouw grafische ontwerp, dat vervolgens onder jouw begeleiding het productieproces in China doorloopt. Jij vormt dus de schakel tussen klanten, dealers en producenten. De kosten én kwaliteit verlies je vanzelfsprekend niet uit het oog. Samen met jouw team ga je voor het meest verfijnde resultaat: van het eerste ontwerp tot de laatste check.

Oftewel, jij …

  • Verwerkt inkomende aanvragen in ons moderne ERP-systeem;
  • Gaat aan de slag met het exacte design van aangevraagde modellen in programma’s als Adobe Illustrator en Photoshop;
  • Begeleidt de productie door in contact te staan met klanten, dealers en producenten in China;
  • Dubbelcheckt concepten en koppelt eventuele aanpassingen terug naar de producent.


Gevraagd

  • Heb je je HBO-diploma op zak;
  • Zijn Adobe Illustrator en Photoshop jou welbekend;
  • Pas je jouw organisatorische skills met plezier toe;
  • Zijn jouw schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden (in Nederlands en Engels) in orde.


Aanbod

Als Projectbegeleider heb je een diverse functie met voldoende uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden bij een leuke, mensgerichte organisatie met een gedreven cultuur. Je komt te werken in een team van jonge, gezellige collega’s. Je krijgt van ons 24 vakantiedagen en deelname aan het collectieve bedrijfspensioen zonder eigen bijdrage. Kortom, een toffe baan met uiteraard een goed salaris (tussen €2.800 en €3.300), mooie arbeidsvoorwaarden én ruimte voor initiatief!

Bedrijfsomschrijving

Tekno opent de deuren naar onbegrensde mogelijkheden in de wereld van truckmodellen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste modellen of naar tijdloze "Klassiekers," bij ons ontdek je een uitgebreid assortiment.

Onze modellen worden met uiterste precisie vervaardigd, waarbij details zoals zwaailichten, gereedschapskisten en skirts van vrachtwagens met zorg worden uitgewerkt. Naast de "standaard" trucks, bieden we ook diverse variaties om aan al je behoeften te voldoen. In beide gevallen staat Tekno garant voor hoogwaardige kwaliteit.

De keuze voor een specifiek model hangt sterk af van het doel waarvoor je de modellen laat maken. Of je nu kiest voor exclusiviteit bij een kleine serie of efficiëntie bij grotere aantallen, Tekno staat garant voor vakmanschap.

Bij Tekno vind je ook een uitgebreide selectie 'start-klaar' basismodellen, waaronder populaire merken zoals DAF, Scania, Volvo, Mercedes-Benz, Mack, Ford en MAN in verschillende cabine-varianten. Bovendien zijn voor alle merken vele verschillende accessoires zoals o.a. fenders en skirts beschikbaar.

Ook als je een voorliefde hebt voor 'klassieke' modellen uit de tweede helft van de vorige eeuw, ben je bij ons aan het juiste adres. Met ruim 95 jaar ervaring blijven we toonaangevend en vernieuwend in de internationale markt van truck schaalmodellen op schaal 1:50.

Wat Tekno nog specialer maakt, is dat onze miniaturen een enorme groep verzamelaars aanspreken, waardoor ze echt gewilde collector's items zijn.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in