+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.

SAP Financieel consultant Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Bij Als SAP Financieel Consultant binnen Stedin kun je jouw kennis van FI, CO en SD goed gebruiken en verder ontwikkelen om het SAP S/4HANA systeem verder in te richten zodat de processen geoptimaliseerd worden. Je helpt de business om het maximale uit het SAP-systeem te halen door andere systemen te migreren of te integreren samen met een technische consultant. Ook ben je bezig met nieuwe technieken zoals Fiori in te zetten voor eindgebruikers zodat het proces waarmee ze werken toekomst bestendig is.

Bij Stedin is het onze taak om te zorgen voor een betrouwbare energievoorziening. Nu en in de toekomst. IT speelt daarbij een sleutelrol. Onze producten en diensten helpen de energietransitie waar te maken. Hoe we dat doen? Door oplossingen te bedenken waar we gisteren niet aan dachten. Daar krijg je bij Stedin als SAP Financieel consultant alle ruimte en vrijheid voor.

Hoe ziet de eerste dag van de sprint er bij het SAP Finance team uit?
Je begint je sprint van twee weken met een review op de user story’s van afgelopen sprint. Hierin laat je in een demo aan de gebruikers, Product Owner en collega’s zien hoe iets er uit gaat zien in SAP.

In de volgende meeting ga je met het team een Retro in. Je geeft aan hoe je de afgelopen week hebt ervaren wat goed ging en waar je tegen aan liep en of hier lessen uit geleerd kunnen worden die je met het team bespreekt onder begeleiding van de Scrum Master.

De laatste meeting van de dag is de planning sessie waarbij je met het team gezamenlijk de user story’s van deze sprint gaat inplannen. De week ervoor zijn de User story’s al een keer besproken in een poker sessie waarbij er een inschatting is gedaan of ze duidelijk genoeg zijn en hoeveel effort het gaat zijn zodat dit in een sprint opgepakt kan worden. Aan het eind van de planning weet je wat je de komende twee weken gaat doen en met wie je dit samen op pakt.

Aan het eind van de dag plan je een aantal meetings in. Je weet dat je in week twee een goedkeuring nodig hebt voor een GAT van een feature door een eindgebruiker. Je bent ook nog bezig met een wijziging uit een incident waarbij met de business de factuur lay-out besproken moet worden.
 

Jouw toegevoegde waarde als SAP Financieel Consultant?
Met jouw wil om kennis te delen, help jij het team en je collega’s verder. Jij zet graag resultaten neer van de hoogste kwaliteit. ‘Beren op de weg’ ken jij niet, alleen uitdagingen met oplossingen! Dankzij jou loopt de uitvoering features soepel en vlot. De Agile manier van werken is binnen Stedin ICT volledig geïmplementeerd. Hierdoor werk je in een DevOps team en ben je naast ontwikkelen ook verantwoordelijk voor het beheer van je producten. Het team bevat alle benodigde skills om de klus te klaren, inclusief business analisten. Zo levert het team maximale waarde, samen met business. Kortom, genoeg te doen!

“Je bent in een leuk team samen bezig om door uitdagende werkzaamheden Stedin vooruit te helpen in de energietransitie.”



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Wat jou onze SAP Financieel Consultant maakt?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding richting bedrijfsadministratie of bedrijfskunde. Je hebt ruime ervaring met het inrichten van financiële processen in SAP en ervaring met S/4 HANA is een pré.

  • Je bent SAP-consultant met SAP-ervaring op het gebied van SD, FI en CO en hebt minimaal 5 jaar werkervaring hierin.

  • Binnen de FI-module heb je ervaring in het hele spectrum, van assetmanagement tot control; en van betalingsverkeer tot jaarafsluiting.

Voldoe je (nog) niet aan alle functie eisen, maar denk je dat jij de juiste kandidaat bent? Dan zijn we benieuwd naar je en nodigen we je graag uit te solliciteren!

Goed om te weten: Bij Stedin hebben we genoeg te doen. Daarom is deze rol voor minimaal 32 uur beschikbaar. Nog meer uit je rol halen? 40 uur werken kan natuurlijk ook.



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het Ketenteam Financieel wat binnen Centrale IT valt. Het team is onderdeel van de Services & Markt Agile Release Train, waar nog 5 andere teams in zitten. Het Ketenteam Financieel bestaat uit 10 collega’s waaronder de Scrum Master en Product Owner. Het is een gezellig en ervaren team met een enorme drive om de strategische doelstellingen van het bedrijf te realiseren. In dit team ervaar je veel vrijheid, aandacht voor continu verbeteren en ruimte voor innovatie. Jullie werken nauw samen met de andere teams in de trein om gezamenlijk aan de treindoelstellingen en strategie van Stedin te werken.
 

Wat ons bindt? De drive om samen te puzzelen en samen tot de beste oplossingen komen. Om transparantie en samenwerking te bevorderen, werken we bij Stedin met een ‘Big Room Planning’. Dit is een op (Agile) SAFe gebaseerde tweedaagse meeting die elk kwartaal plaatsvindt. Collega’s uit de IT en de business komen bij elkaar om in deze twee volle en gezellige dagen met elkaar te bepalen wat er komend kwartaal ontwikkeld wordt.


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan waar je vooroploopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop 'solliciteren'. Je mag een motivatiebrief meesturen maar het hoeft niet. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

We kijken ernaar uit je te ontmoeten! Voldoe je (nog) niet aan alle functie eisen, maar denk je dat jij de juiste kandidaat bent? Dan zijn we benieuwd naar je en nodigen we je graag uit te solliciteren!

Dankzij een (pre) employment screening en een assessment kunnen wij jou (en jij jezelf) nog beter leren kennen. Daarom maken deze onderdeel uit van de selectieprocedure.

Het vinden van een wederzijdse match, daar krijgen we nieuwe energie van! Daarom zijn onze vacatures geen oproep voor acquisitie, we werven onze nieuwe collega’s graag zelf. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in