+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.
Laad meer vacatures

Technisch Adviseur Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Door de energietransitie groeit dit werkpakket sneller dan ooit. Het aantal elektrische auto’s neemt in rap tempo toe. Huizen en wijken gaan van het gas af. En we leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Vragen van onze klanten worden daardoor steeds complexer en in het net zijn grote aanpassingen nodig. Genoeg te doen dus voor een Technisch Adviseur Projecten.

Als Technisch Adviseur ben jij verantwoordelijk voor de intake van grote verleggings- en aanlegprojecten van onze (groot) zakelijke klanten (o.a. grote bedrijven, gemeenten, provincies, waterschappen, projectontwikkelaars en Rijkswaterstaat). Als eerste aanspreekpunt beoordeel jij complexe maatwerk aanvragen en heb je een adviesrol richting de klant. Je denkt proactief mee over alternatieven en oefent invloed uit om projecten te realiseren tegen de laagst mogelijke maatschappelijke kosten en de minste omgevingsoverlast.

Het is jouw taak om (samen met de Engineer) een (technische) impact-analyse te maken, intern afstemming te organiseren en project-specifieke informatie bij de klant op te halen. Uiteindelijk zorg jij voor een tijdige en volledige overdracht, zodat het project door een projectteam verder uitgewerkt kan worden. Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten, zodat wij onze projecten kunnen ontwerpen, voorbereiden en uitvoeren.



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Je hebt een brede technische kennis en bij alles wat je doet, denk je aan de klant en het beleid van Stedin. Je kan goed aanpakken, bent communicatief en digitaal sterk en neemt betrokkenen makkelijk mee in je plannen. Je bent iemand die graag en goed de regie voert, besluitvaardig is en veiligheid altijd voorop heeft staan. Omdat je voorop gaat lopen in de energietransitie denk je mee met de klant, zoek je creatieve oplossingen die passen binnen het beleid van Stedin en durf je door te vragen. En is er nood? Dan kunnen we op je rekenen. Wat jou verder misschien wel onze nieuwe technisch adviseur maakt?

  • Je hebt een opleiding op minimaal hbo-niveau afgerond, richting bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Energietechniek of Hogere Gastechniek.

  • Je bent klant- & resultaatgericht, proactief, zelfstandig, en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

  • Je kunt bouwkundige informatie lezen en vertalen naar technische oplossingen die gevraagd worden.

  • Je bent een echte teamplayer en zit graag midden in de organisatie.



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Vanaf dag één maak je deel uit van de afdeling Zakelijke Projecten Noord. Met circa 130 collega’s - waaronder projectleiders, projectcoördinatoren, en andere technisch specialisten -  kom jij terecht in een open en hecht team, waarbij iedereen bereid is om elkaar te helpen. Hoewel je rapporteert aan de Teamleider Reconstructies & Large Connections werk je in de praktijk voor 2 productgroepen: Klant & Combi (vnl. gericht op grootzakelijke klanten en woningbouw) en Reconstructies & Large Connections (vnl. gericht op gemeentes en provincie). Dat betekent dat je ook veelvuldig zult schakelen met de collega’s van de productgroep Klant & Combi.

Je werkt op ons kantoor in Delft, de plek waar jij je collega’s ontmoet. Komt bij de klant op locatie en werkt vanuit huis.  Wel zo flexibel. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek.


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel. Gewoon met de knop ‘solliciteren’. Vergeet niet je CV mee te sturen. Om een goede selectie te kunnen maken, ontvangen we ook graag een motivatiebrief . Als we denken dat je bij ons past, nemen we snel contact met je op voor de eerste stappen. We wensen je veel succes!

Geniet van de feestdagen, je krijgt in ieder geval in de week van 8 januari 2024 een reactie op jouw sollicitatie!

Vragen over het recruitmentproces? Neem voor meer info contact op met Marloes Cassuto, Corporate Recruiter, via 0615297058

Voor meer inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Saphira van Barneveld, teamleider Reconstructies & Large Connections, via 0643990961.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in