+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.
Laad meer vacatures

Operationeel Netcoördinator Elektra Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Meer dan 2 miljoen klanten voorzien van een duurzame en ongestoorde energievoorziening. Er zijn kleinere uitdagingen, maar als operationeel netcoördinator jouw dagelijks werk. Jouw baan in een notendop? Het beheren van de complexe energie-infrastructuur: elke kabel en middenspanningsruimte in jouw netwerk/regio is jouw verantwoordelijkheid. Genoeg te doen dus.

Hoe jouw werk er als operationeel netcoördinator bij Stedin uitziet?

In jouw rol werk je 40% op kantoor of thuis (wij zorgen uiteraard voor alle thuiswerkfaciliteiten én dagelijkse thuiswerkvergoeding) en 60% buiten om ervoor te zorgen dat werkzaamheden veilig en snel worden uitgevoerd. Dat kunnen we aan jou overlaten.

  • Je borgt, toets, monitort en adviseert op de continuïteit, kwaliteit en veiligheid van de bedrijfsvoering van en aan de midden- en laagspanningsnetten. Zo wordt maximale beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de netten voor onze klanten gegarandeerd, voorkomen we ongevallen en schade aan assets.

  • Operationele veiligheid is voor jou een hoofdzaak. Je voert controles en analyses uit en neemt deel aan projecten.

  • Kan het beter? Jij maakt verbetervoorstellen voor onze afdeling Asset Management bijvoorbeeld over keuzes voor installaties, ontwerpen en onderhoudsbeleid.

  • Je analyseert storingen en beoordeelt/bewaakt herstelpunten voortvloeiende uit storingen, onderhoud of investeringsprojecten.



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Jij neemt initiatief wanneer de situatie daar om vraagt. Met jouw analytische vaardigheden bewaar jij de rust in stressvolle situaties. Je bent van nature een verbinder. Of het nu gaat om het samenbrengen van stakeholders of het meenemen en waar nodig overtuigen van anderen. Met elkaar kom je tot een gedragen resultaat. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je vindt het leuk om in een zeer dynamische wereld bij te dragen aan de continuïteit en de veiligheid van de energievoorziening. En ja, dat vraagt ook om creatieve oplossingen. Maar dat kunnen we aan jou overlaten.

Wat jou verder onze nieuwe collega maakt? Dat lees je hier:

  • Je hebt minimaal een mbo-niveau 4 afgeronde opleiding in een technische richting, bij voorkeur in de infratechniek (dit is een vereiste voor het verkrijgen van de aanwijzing OIV MS/LS);

  • Dit vul je aan met hbo werk- en denkniveau, aantoonbaar door het werk wat je doet, een assessment of met een diploma (bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding in de richting Elektrotechniek, Energietechniek of Technische Bedrijfskunde);

  • Ervaring in het aanleggen en beheren van elektrische-infrastructuren is erg belangrijk;

  • Je vindt het niet erg om wacht- en storingsdiensten te draaien, dat hoort nu eenmaal bij je werk.

Nog geen hbo-diploma op zak, maar heb je wel de technische passie en ambitie? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Stedin investeert in jou!



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Je komt te werken in een team waar iedereen een hoog verantwoordelijkheidsgevoel kent en ze graag met elkaar sparren en ze met open armen een jouw als sparringpartner ontvangen. Samen gaan jullie ervoor! De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit 3 teams die zorgen voor een zo efficiënt mogelijke inzet van bedrijfsmiddelen om de energiestromen over de distributienetten zo veilig en ongestoord mogelijk te laten plaatsvinden.

We werken volgens ons Stedin@Work concept. Je werkt ongeveer de helft van de tijd op kantoor of als je wil vanuit huis (wij zorgen uiteraard voor alle thuiswerkfaciliteiten én dagelijkse thuiswerkvergoeding). De andere helft ben je op pad met je eigen elektrische bedrijfsauto en zorg je dat de werkzaamheden veilig en goed worden uitgevoerd in jouw regio. Wel zo flexibel.


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in