+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.

Aankomend CONSULTANT ASSETMANAGEMENT Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SUPAIR banen voor ingenieurs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Het bedrijf
Dit adviesbureau in Zuid-Holland helpt al ruim 20 jaar bedrijven met het optimaliseren van de prestaties van technische systemen. Hierbij nemen zij de gehele levenscyclus van een asset mee; vanaf het ontwerp en de bouw tot gebruik, onderhoud en afdanking. Zij leggen de link tussen de doelstellingen van de klanten, zoals financiële prestaties, kwaliteit en duurzaamheid, en de functionele en technische prestaties van de assets. Daarbij ligt de focus op de waarde van assets én het functioneren van het portfolio op de lange termijn.
Assets gaan vaak lang mee, maar hoe manage je dit tegen de laagste kosten en met het meeste rendement? Zij geven advies over deze uitdagingen om besluitvorming op strategisch en tactisch niveau te ondersteunen. En de uitvoering daarmee zo succesvol mogelijk te maken.

Enkele voorbeelden van hun projecten:
  • Het opstellen van een compleet vernieuwd Strategisch Asset Management Plan. Waarmee het bedrijf de assets beter kunnen inzetten voor de organisatiedoelstellingen van de komende jaren.
  • END-OF-LIFE strategieën voor een gerenommeerd farmaceutische bedrijf opgesteld.
Sinds 2020 is het bedrijf onderdeel van het grootste adviesbureau op het gebied van assetmanagement wereldwijd. Hierdoor kunnen zij niet alleen hun klanten van dienst zijn met een nog breder dienstenpakket en uitgebreide specialistische ervaring, maar ook de ingenieurs kunnen internationaal hun vleugels uitslaan als ze dit leuk vinden.

De baan
Onder begeleiding van een ervaren collega leer je de fijne kneepjes van het vak. Daarnaast volg je opleidingen en krijg je trainingen op het gebied van assetmanagement.
Je doet het werk niet vanaf de zijlijn. Juist op locatie ontdek je werkelijk waar knelpunten zich voordoen en hoe je die samen kunt oplossen. Je werkt dan ook voor langere of kortere tijd samen in cross-teams met medewerkers van de opdrachtgever.

Aan jou de taak om op locatie te onderzoeken waar de optimale balans ligt tussen het onderhouden van de assets, tegen de laagste kosten en mét het meeste rendement. Je vertaalt dit naar een set werkprocessen waar de opdrachtgever gericht mee aan de slag kan en daardoor zijn assets langer en efficiënter kan beheren en onderhouden.
Niet alleen vertel je opdrachtgevers wat het beste onderhoudsplan is. Je neemt opdrachtgevers mee in het proces en je leidt/begeleidt hun medewerkers op, zodat zij zelf aan de slag kunnen met assetmanagement.

Een zeer afwisselende baan! Je werkt aan uitdagende technische projecten bij interessante (internationale) opdrachtgevers. Het bedrijf hanteert de filosofie dat de consultants weten wat hun werkzaamheden zijn, daar hun verantwoordelijkheid voor nemen en naar eigen inzicht handelen. Eigen initiatief en creativiteit wordt zeer gewaardeerd en gestimuleerd.

Nieuwsgierig geworden?
Bij SUPAIR hebben wij nog veel meer informatie over het bedrijf, de medewerkers, hun opdrachtgevers en projecten.

Gevraagd

Jouw profiel
  • TU, richting Elektrotechniek, Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek, Technische Bestuurskunde, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
  • Ondernemend, zelfredzaam en proactief
  • Communicatief sterk en je stapt makkelijk op opdrachtgevers af
  • Pragmatische aanpak en resultaatgericht
  • Klantgericht en een teamspeler
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in