+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.

Projectmanagement Consultant Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen


Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen.

Jij gaat mee helpen projectmatig werken op een hoger niveau te brengen, door de Stedin Project Management methode (SPM) verder te ontwikkelen. 

Samen met de collega’s in de projectteams werk jij de projectmanagementmethode gedetailleerder uit, door concreet te maken welke mate van beheersing, bemensing en besturing bij welk project past. Op basis hiervan zorg je dat de methode uniform kan worden toegepast, met als doel efficiëntere uniform gestuurde projecten. Dat is waar jij energie van krijgt.

Je bent actief in de projectmanagement afdelingen Zakelijke Project en Zakelijk Complex, welke projecten uitvoeren in het Stedin netwerk. Als SPM-consultant ben je vanuit het Competence Center Projecten (CCP) actief betrokken in en naast de business, waarin je onder andere samenwerkt met vertegenwoordigers vanuit de projectenteams. Samen met de business werk je de SPM-methode en proces verder uit, zodat de projectteams deze kunnen toepassen in hun projecten. Als SPM-consultant werk je aan het doorontwikkelen van de SPM-methodiek, dat kan gaan om risicomanagement en planningsmanagement. Je opereert op het raakvlak tussen procesmatig zaken ontwikkelen en vastleggen en het implementeren van de processen in de operatie. Jij bewaakt daarbij dat de uitwerking past binnen de SPM-standaard en beheert de vastlegging in het Handboek Projecten. De nader uitgewerkte procedures, instructies of toelichtingen leg je vast in het Handboek Projecten, dat zich daarmee continu blijft verbeteren.

 
Voor de implementatie van SPM in de projectteams promoot en organiseer je workshops rondom de werkwijze. Je aarzelt niet om het gesprek aan te gaan, indien je opmerkt dat er afgeweken wordt van gemaakte afspraken. Tegelijkertijd heb je oog voor de uitdagingen van de projectteams en organisatie. Dit neem je mee in advies met concrete voorstellen over de te nemen vervolg ontwikkelstappen en gaat daarmee aan de slag.  In dit kader toets je regelmatig in de projectteams in hoeverre de SPM methode wordt toegepast. Je stemt regelmatig met je collega SPM-consultants af, zodat we op één lijn blijven en uniformiteit tussen de verschillende projectteams wordt gegarandeerd.



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Je hebt ruime ervaring met projectmanagement en projectmanagement methodieken zodat je vakinhoudelijk kunt sparren met projectteams. Je houdt van een procesmatige aanpak. Je bent in staat om in gesprekken effectief de win-win te identificeren; hiermee ben je succesvol in de samenwerking en bij het doorbreken van impasses. Je bent output-gedreven en werkt samen op basis van een mensgerichte veranderaanpak, je biedt anderen de ruimte en sparring om resultaatgericht te experimenteren, te leren en te groeien.

Jouw taken:

  • Adviseren van de ontwikkelteams in nadere verdieping en toepassing van SPM.

  • (Hands-on) betrokken bij het definiëren, ontwikkelen en valideren van SPM producten.

  • Vastleggen ontwikkelde SPM producten en processen. Beheren van het SPM gedachtengoed. 

  • Volgen, bewaken en borgen uniforme toepassing SPM methode binnen ZC en ZP.

  • Promoten en organiseren van workshops rondom SPM.

  • Op verzoek ondersteunen van projectteams of individuen.

Jouw competenties en ervaring:

  • Proces gericht, analytisch, proactief communicatief, positief kritisch, kwaliteitsbewust.

  • Ervaring met werken in IPM teams is een pré.

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding.



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Het Competence Center Projecten is onderdeel van de keten Zakelijk Complex en Zakelijk Project. In het team werk je samen met een aantal collega’s en het hoofd van de afdeling om het Competence Center neer te gaan zetten als dé plek waar je naartoe moet gaan voor kennis over projectmanagement binnen Stedin.

En volgens ons Stedin@Work concept werk je 50% thuis en 50% op kantoor het kantoor in Delft, wel zo flexibel. Wij zorgen voor jouw thuiswerkfaciliteiten, een thuiswerkvergoeding en reizen naar kantoor doe je met je OV vrij-abonnement waarmee je ook privé onbeperkt mag reizen! Kom je met de auto, dan krijg je van ons een reiskostenvergoeding.


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel. Gewoon met de knop ‘solliciteren’. Vergeet niet je CV mee te sturen. We wensen je veel succes!

Een (pre) employment screening en een assessment maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in