+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.
Laad meer vacatures

R&D Technicus in Delft Delft

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Magneto

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Magneto

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen:
  • Creëer baanbrekende producten: Je zult het hart zijn van onze productie-, kwaliteitscontrole- en onderhoudsinspanningen, waarbij je je vaardigheden gebruikt om hoogwaardige producten te creëren voor onze magnetocalorische verwarmings- en koelsystemen.
  • Productie: Transformeer ruwe metaalpoeders tot onze state-of-the-art magnetocalorische producten met behulp van geavanceerde 3D-printers en ovens. Jouw praktische vaardigheden zullen cruciaal zijn om onze visies tot leven te brengen.
  • Kwaliteitscontrole: Bundel krachten met ons kwaliteitscontroleteam en gebruik geavanceerde analyseapparatuur in ons laboratorium om de cruciale magnetische, thermische en mechanische eigenschappen te bepalen om de hoge kwaliteit van onze magnetocalorische producten te waarborgen.
Onderhoud: Diagnose, oplossen van problemen, plannen en uitvoeren van mechanische en elektrische taken om laboratoriumapparatuur te wijzigen, te demonteren en te repareren

Gevraagd

Wat breng je mee:
Je hebt passie en nieuwsgierigheid voor nieuwe duurzame technologieën om onze planeet te helpen! Je bent altijd bereid om te leren en te groeien in je expertise. Je bent een praktisch ingesteld persoon en vindt graag eenvoudige oplossingen voor complexe problemen.
  • Hands-on Spirit: Je bent niet bang om geavanceerde apparaten te gebruiken en je stroopt je mouwen op om je handen vuil te maken (soms behoorlijk letterlijk) om ze te laten werken als ze problemen veroorzaken! Je houdt van knutselen, repareren en dingen laten werken.
  • Technische bekwaamheid: Je hebt een HBO- of MBO-diploma als technicus. Je hebt praktische ervaring met het diagnosticeren, oplossen van problemen, plannen en uitvoeren van mechanische en elektrische taken om apparatuur te wijzigen, te demonteren en te repareren. Ervaring in onderzoek of de chemische industrie is zeker een pluspunt.
  • Oog voor veiligheid: Chemisch onderzoek is niet zonder risico's. Je zorgt ervoor dat iedereen in ons laboratorium veilig werkt en zich niet gedraagt als wilde cowboys of cowgirls!
  • Team Samenwerking: Jouw natuurlijke vermogen om effectief samen te werken en te communiceren maakt je een waardevolle aanwinst voor ons dynamische team. Je krijgt energie van het overdragen van kennis en samenwerken met collega's. We waarderen diversiteit in denken en moedigen open dialoog aan. Vaardigheid in het Engels is een must, Nederlands zou zeker worden gewaardeerd.
  • Nieuwsgierigheid: Je wordt gedreven door nieuwsgierigheid en een innerlijke wens om problemen te begrijpen en op te lossen. Je zoekt voortdurend naar kansen voor groei.
  • Pragmatisme: Simpele oplossingen voor (ogenschijnlijk) complexe problemen. Als het werkt, werkt het toch? Waarom zou ik mijn tijd verspillen aan het schrijven van een vacature, als ChatGPT een concept voor me kan schrijven?
  • Aanpassingsvermogen & Flexibiliteit: Startups kunnen een beetje als een achtbaan zijn. Je moet gedijen in een steeds veranderende, snel veranderende omgeving en klaar staan om van richting te veranderen wanneer nodig.


Aanbod

Wat we bieden:
  • Innovatie Hub: Sluit je aan bij ons in het verkennen van baanbrekende technologie die het potentieel heeft om onze wereld te hervormen. Magneto is een speeltuin voor innovatie voor technici zoals jij.
  • Significante impact: Als onderdeel van onze startup zullen jouw bijdragen onmiddellijk merkbaar zijn. Je ideeën en inspanningen spelen een cruciale rol in het vormgeven van onze toekomst, en hopelijk zelfs de toekomst van onze planeet.
  • Persoonlijke Groei: In ons kleine team krijg je al snel verantwoordelijkheden, met de kans om samen met het bedrijf te groeien.
  • Flexibiliteit: We geven prioriteit aan een goede balans tussen werk en privé en bieden een flexibele werkomgeving, waarbij we erkennen dat je beste werk vaak naar voren komt wanneer je comfortabel en op je gemak bent.
  • Marktconform salaris: We geloven dat je voornamelijk intrinsiek gemotiveerd moet zijn, maar je hoeft niet op je boodschappen te bezuinigen.
Geïnteresseerd?
Als je interesse hebt om de wereld van magnetocalorische verwarming en koeling met Magneto te ontdekken, nodigen we je uit om je cv en een korte introductie vriendelijk te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.tems. We zien uit naar je sollicitatie en kijken ernaar uit om samen de toekomst van technologie te verkennen.

Bedrijfsomschrijving

Hallo getalenteerde Technici!
Wij zijn Magneto, een baanbrekende startup die zich richt op het bevorderen van het vakgebied van duurzame magnetocalorische verwarming en koeling. Ons team bestaat momenteel uit ongeveer 10 zeer bekwame individuen, en we zijn enthousiast op zoek naar een Laboratoriumtechnicus om zich bij ons aan te sluiten.

Over Magneto:
Bij Magneto geloven we dat we ons comfort niet hoeven op te offeren voor onze planeet, of vice versa. Huidige verwarmings- en koelsystemen behoren tot de grootste producenten van broeikasgasemissies. Onze oplossing, gebaseerd op geavanceerde magnetocalorische technologie, biedt een alternatief voor producenten van warmtepompapparaten voor koeling en verwarming. Een alternatief zonder broeikasgasemissies bespaart hun klanten ongeveer 30% aan energieverbruik en heeft lagere eigendomskosten. Met behulp van geavanceerde additive manufacturing-technologie produceren we 3D-geprinte magnetocalorische materialen, waarmee we de koel- en verwarmingsindustrie revolutionair veranderen en zeer efficiënte, gasvrije en duurzame koeling, airconditioning en huishoudverwarming mogelijk maken.
Als spin-off van de TU Delft en BASF verbinden we de nieuwste technologische doorbraken met de meest betrouwbare industriële processen, wat leidt tot baanbrekende technologie die gericht is op de markt van $19 miljard voor dampcompressoren. Samen met het EIC Accelerator-project van de European Innovation Council en onze durfkapitaalpartners sprinten we naar ons demonstratie- en pilotproject voor supermarkten in Nederland in de komende twee jaar.
We bevinden ons in de spannende fase van een snelgroeiende startup en zijn op zoek naar een betrouwbare en nieuwsgierige Laboratoriumtechnicus. De geselecteerde kandidaat wordt een kernlid van het kwaliteitscontrole- en productontwikkelingsteam, werkt samen met een groep multidisciplinaire (en leuke!) collega's en ontwikkelt zowel Magneto als zichzelf. Sluit je aan bij Magneto en samen bouwen we revolutionaire koel- en verwarmingstechnologie voor een duurzame toekomst!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in