+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.

(Senior) Mechanical Designer Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Toptech Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving


Wat ga je doen als (Senior) Mechanical Designer

Als Sr. Mechanical Designer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een wafer handling systeem in een multidisciplinair team.Het maken van mechanische concepten en gedetailleerde ontwerpen met zeer hoge nauwkeurigheid.Randvoorwaarden zijn: hoog vacuüm, deeltjes vrij en vrij van magnetisme.valideren van het concept met behulp van berekeningen en verificatie set-ups.Het ontwerpen en tekenen in 3D-tekenprogramma's.Het maken van bouwtekeningen in 2D.Bouwen en testen van prototypes.Ondersteunen van het productieproces intern of met leveranciers.Je bent verantwoordelijk voor het complete proces: van concept tot het leveren van het product.

Wat wordt er van jou verwacht

Als Mechanical Designer:Heb je een Mechanische / werktuigbouwkundige diploma op HBO of universitair niveauHeb je Minimaal 5 jaar ervaring in fijnmechanisch ontwerp.Ben je vaardig met 3D-tekenprogramma's (bij voorkeur SolidWorks).Heb je kennis van statisch bepaalde structuren en bij voorkeur van het ontwerpen van vacuümsystemen.Ben je een resultaatgerichte teamspeler en kan je de juiste vragen stellen en ben je een goede luisteraar.

Waar ga je werken


Onze opdrachtgever maakt zeer hoogwaardige machines. Ze werken samen op een hoog niveau met specialisten aan de ontwikkeling van een machine voor de chip industrie. Een mooi innovatief product.


Wat wordt jou geboden

Onze opdrachtgever eist van haar medewerkers betrokkenheid, initiatief en verantwoordelijkheid.De uitdagende eisen houden zij in evenwicht door flexibiliteit en vrijheid.Ze waarderen de ideeën van hun mensen.Ze hechten waarde aan intellect, innovatie, creativiteit en inhoud.

Meer weten of direct solliciteren


Is deze vacature iets voor jou? Taco van Toptech helpt je graag verder en is bereikbaar op 0620604209 of 0883192000 Refereer aan vacaturenummer 625


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in