+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Telecom Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Flexibele werktijden, de mogelijkheid om 50% thuis te werken, een prima pensioen en reiskostenvergoeding! Dat krijg jij als onder andere als Werkvoorbereider Telecom bij Stedin! Benieuwd wat je gaat doen?

Wat ga je doen?

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. We stappen over op elektrische auto’s. Wekken zelf energie op en leveren deze terug aan het net. En willen liever geen gas meer. Dat vraagt om grote aanpassingen van het net. Verzwaringen, verlichtingen, aanleg en vervangingen. Ook bij onze afdeling Zakelijk Complex waar wij werken met hoogspanningsprojecten. Onze hoogspanningsinfrastructuur bestaat uit kopernet en glasvezel. Deze is door Stedin aangelegd en wordt beheerd door Stedin. Genoeg te doen dus voor een Werkvoorbereider Telecom bij Zakelijk Complex.

Als Werkvoorbereider Telecom ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en voorbereiding van het uit te voeren werk in de telecomnetwerk. Jij zorgt ervoor dat er volgens de afgesproken kwaliteitseisen en wet/regelgeving wordt gewerkt zodat iedereen veilig kan werken. Dit houdt onder anderen in; de tijdige bestelling van materialen, verantwoording van facturen, up-to-date houden van systemen en documenteren van afwijkingen en risico’s.

Je bereidt elk soort aanvraag technisch inhoudelijk voor. Hoe complex ook, je zorgt dat het ontwerp tijdig wordt uitgewerkt, stuurt eventuele voorbereidende onderzoeken aan, initieert de vergunningaanvragen, bestelt de materialen, richt de administratieve systemen in, stemt de planning af en draagt bij aan actuele projectrapportages. Het budget is bij jou in goede handen. Je staat daarbij in nauw contact met alle betrokkenen, adviseert de projectleider en zorgt ervoor dat de klus snel geklaard kan worden. Zo lever je bij Stedin een belangrijke bijdrage aan energie die ook rekening houdt met de toekomstige generaties. En daar mag je best trots op zijn.
 



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Je hebt technische kennis en een paar jaar meegedraaid in het veld. Je weet dus van aanpakken, maar pakt ook graag de kans om jezelf te ontwikkelen. Je bent een geboren regelaar en staat ook financieel/administratief sterk in je schoenen en je werkt gestructureerd. Van afwisseling en dynamiek word je blij. Je bent een echte  teamspeler, oplossingsgericht en communicatief sterk. Je helpt actief mee de beoogde doelen te realiseren, budgetten en planning te bewaken en spreekt anderen aan als het nodig is.

Dat alles, zodat je goed in staat bent tijdig en volledig het resultaat van jouw werk over te dragen aan de volgende collega in de keten.

Wat jou verder onze nieuwe Werkvoorbereider Telecom maakt?

  • Je hebt een hbo-denk en werk niveau (en bij voorkeur afgeronde hbo-opleiding), het liefst richting data- en telecomtechniek.

  • Je hebt een aantal jaren ervaring in een soortgelijke werkvoorbereidersfunctie.

  • Je bent bekend met data systemen.

  • Je hebt praktische ervaring met SAP.

  • Je hebt technische kennis van laag- en/of hoogspanning. Niet verplicht, wel een dikke pré.



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van de vakgroep support binnen de afdeling Hoogspanning. Samen met ongeveer 50 collega werkvoorbereiders maak je werk van het energienetwerk van morgen. Door samen te werken, ontwikkelen en van elkaar te leren zodat je als team tot de beste oplossing komt. Hard werken en hart voor het werk hebben. En de successen samen vieren. Dat is werken als Werkvoorbereider bij Stedin.  

In deze functie werk je deels vanuit huis, deels op onze kantoorlocaties in Delft en/of Utrecht, maar ook regelmatig op een van onze projectlocaties, waar het meest complexe deel van ons hoogspanning en telecomnetwerk ligt. Wel zo flexibel. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek.


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel. Gewoon met de knop ‘solliciteren’. Vergeet niet je CV mee te sturen.

Een (pre) employment screening en een assessment maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in