+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.
Laad meer vacatures

Jr. Werkvoorbereider Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 p/m

Vacature in het kort

Start als Junior Werkvoorbereider en werk aan spannende projecten zoals loopbruggen voor de offshore-industrie. Je helpt met het plannen en voorbereiden van werkzaamheden. Elke dag is anders. Je zorgt dat alles klaar is voor het team om te starten. Samen met je collega's werk je aan een soepel verloop van het project. Deze baan biedt kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij enthousiast om te starten als Junior Werkvoorbereider en mee te werken aan boeiende projecten? Dan bieden wij jou de perfecte gelegenheid!

Wat houdt de functie in?

Als Junior Werkvoorbereider vorm je een essentieel onderdeel van ons team. Je ondersteunt bij het plannen en voorbereiden van werkzaamheden voor grote constructieprojecten, zoals loopbruggen voor de offshore-industrie. Hierbij zorg je ervoor dat alle processen soepel verlopen, van materiaalvoorziening tot planning en logistiek.

Een typische werkdag:

Je begint de dag door je werkkleding aan te trekken en naar je team te gaan. Samen met je collega's bespreek je de planning en de taken voor die dag. Jouw verantwoordelijkheid is ervoor te zorgen dat alle benodigde materialen tijdig beschikbaar zijn en dat de juiste personen op de juiste plek zijn. Je werkt nauw samen met je team om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt.

Word lid van ons team en krijg de kans om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen als Junior Werkvoorbereider! Solliciteer nu voor een uitdagende baan met volop mogelijkheden om je carrière een boost te geven.



Gevraagd

Wat we van jou verwachten:

  • Passie voor techniek en de wil om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.
  • Minimaal een technische mbo-opleiding.
  • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief in een team te werken.
  • Nauwkeurigheid en oog voor detail.
  • Leergierige instelling en ambitie om te groeien in je carrière.


Aanbod

Wat wij bieden:

  • Mogelijkheden voor training en ontwikkeling.
  • Begeleiding door ervaren professionals.
  • Een salaris vanaf €2500,00
  • Ruimte voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling.


Bedrijfsomschrijving

Als junior werkvoorbereider kom je terecht in een bedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige technische diensten en oplossingen voor diverse projecten. Je maakt deel uit van een team dat zich toelegt op het plannen en voorbereiden van technische werkzaamheden. Onze organisatie biedt een omgeving waarin jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan. We moedigen medewerkers aan om hun vaardigheden uit te breiden en door te groeien naar meer verantwoordelijke functies. Zo hebben verschillende medewerkers binnen ons bedrijf de mogelijkheid gekregen om door te groeien naar leidinggevende posities naarmate ze meer ervaring en expertise opdeden.Naast de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling streven we naar een open en inclusieve werkcultuur. Bij ons hangt er een informele sfeer waarin collega's elkaar ondersteunen en samenwerken. We geloven in het belang van transparante communicatie en het delen van ideeën. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich gewaardeerd voelt en de ruimte krijgt om zijn of haar stem te laten horen binnen het bedrijf. Bij ons kun je rekenen op een stimulerende werkomgeving waarin je de kans krijgt om te groeien als junior werkvoorbereider.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in