+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.

Medewerker onderhoudsdienst Technische Universiteit Delft Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Technische Universiteit Delft

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 15,87 - € 19,98 p/u
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van techniek en werk je graag aan het oplossen van problemen? Dan is deze baan perfect voor jou! Je gaat aan de slag op de Technische Universiteit in Delft. Samen met je team zorg je dat alles goed loopt. Je doet verschillende taken, van onderhoud tot het oplossen van storingen. Je werkt ook samen met externe mensen. Je leert bij en bouwt aan je toekomst met trainingen en een goed pensioen. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en plezier beleeft aan het oplossen van problemen en het uitvoeren van onderhoudstaken? Dan hebben we jou nodig! Manpower is voor de Technische Universiteit in Delft op zoek naar een enthousiaste medewerker onderhoudsdienst! Als je een passie hebt voor techniek, niet terugschrikt voor wat vuile handen en snel kunt reageren bij storingen, dan is deze baan iets voor jou. Uiteraard ga je voor je inzet beloond worden met een mooi brutosalaris tot € 19,98 per uur, bouw je een goed pensioen op en nog veel meer! Hebben we je gevonden? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Uitzendbureau Manpower is voor de Technische Universiteit in Delft op zoek naar een medewerker onderhoudsdienst .

Als medewerker bij de onderhoudsdienst ben jij verantwoordelijk voor het soepel verlopen van alle activiteiten op het terrein van de TU Delft. Of het nu gaat om dagelijkse onderhoudstaken of kleine renovaties, jij en je team zorgen ervoor dat alles onder controle is. Storingen zijn voor jou geen probleem; je spoort ze op, pakt ze aan en lost ze op. En als er een keer hulp nodig is, weet je precies wie je moet inschakelen. Samenwerken zit in je bloed; je overlegt met collega's, plant werkzaamheden en zorgt voor een duidelijke communicatie binnen het team. Externe vakmensen worden door jou hartelijk ontvangen, hun werk wordt geregistreerd en je zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt.

Als medewerker onderhoudsdienst maak je deel uit van het BHV team en zul je daar ook opleiding/trainingen voor volgen

Dit krijg je
  • Brutosalaris van € 15,87 tot € 19,98 per uur
  • Parttime baan van 32 uur per week
  • Uitzendcontract via Manpower
  • Ontwikkelingsmogelijkheden via Manpower Academy (meer dan 200 online trainingen)
  • Pensioenopbouw via Manpower 


Gevraagd

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding en relevante praktisch technische werkervaring
  • Beschikbaarheid van 32 uur per week
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift in verband met het communiceren met collega’s en klanten
Daarnaast ben je in staat om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren. Je bent enthousiast, betrokken en weet van aanpakken. Daarnaast ben je collegiaal en in staat om vragen van onze klanten te beantwoorden.

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Solliciteer dan vandaag nog voor de vacature sluit en Manpower neemt binnen twee werkdagen contact met je op!

 

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Robin van Loon via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 088 282-8128.

Uren

32 uur
32

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag voor de Technische Universiteit in Delft. Top onderwijs- en onderzoek staan centraal bij deze oudste en grootste technische universiteit van Nederland. Hun 8 faculteiten bieden 16 bachelor- en meer dan 30 masteropleidingen. Ze hebben ruim 25.000 studenten en 6.000 medewerkers delen een fascinatie voor wetenschap, design en techniek. Bij de TU Delft werk je in een levendige en internationale omgeving, omringd door gepassioneerde studenten en collega's die net zo enthousiast zijn als jij.


Werktijden
Je werkt in wisselende diensten van di tot vr tussen 7.00-18.00 uur en heel soms avonden/weekend.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in