+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.
Laad meer vacatures

Uitvoerder WV Gas Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je aan belangrijke projecten in de energietransitie, zoals het overstappen op elektrische auto's en het opwekken van eigen energie. Als (senior) uitvoerder heb je een sleutelrol. Je zorgt dat alles goed loopt, houdt overzicht en zorgt voor kwaliteit. Je bent technisch sterk, houdt van organiseren en werkt graag samen. Veiligheid is voor jou heel belangrijk. Je legt duidelijk uit wat er moet gebeuren en helpt anderen graag. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. We stappen over op elektrische auto’s. Wekken zelf energie op en leveren deze terug aan het net. Genoeg te doen dus voor een (senior) uitvoerder. Je bent een ervaren technische professional met een duidelijke gas-specialisatie. In deze rol houd je een goed overzicht van de lopende projecten in de uitvoering. Je vindt het leuk om zaken te regelen en bent een organisatietalent. Ook ben je klant- en resultaat gericht en denk je in het belang van de organisatie en je team. Jij vindt het leuk om toe te zien op de kwaliteit van uitvoering en bent uitstekend bekend met de actuele veiligheidseisen. Bovendien kun je jouw plannen in heldere taal toelichten, zodat snel duidelijk is wat er moet gebeuren en waarom. Naast je technische skills, heb je een klantgerichte instelling en ben je altijd bereid om mensen te helpen, ook als de werkdruk stijgt.



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Je bent een ervaren professional met een gas achtergrond en je stelt veiligheid en kwaliteit voorop. weet je precies wat er van een aannemer in de uitvoering verwacht mag worden. Want jij gaat de aannemers in jouw werkgebied aansturen en je bewaakt of de werkzaamheden volgens het werkplan worden uitgevoerd. Uiteraard houd je rekening met alle veiligheidsissues. Mooi toch? En wil je een actieve bijdrage leveren aan de energietransitie? Dat vinden we helemaal top.

Wat jou verder misschien wel onze nieuwe (senior) uitvoerder maakt?

  • Je bent in het bezit van een mbo niveau 4 diploma in een gas technische richting.

  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de techniek.

  • Je hebt een rijbewijs.

  • Je hebt een WV aanwijzing of bent bereid deze te halen. Wij verzorgen hiervoor een opleidings- en inwerktraject.



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Van de mensen die voor jou werken tot de mensen aan wie jij verantwoording aflegt: meteen vanaf dag één maak je deel uit van team WV in regio Noord. Een groep die graag aanpakt, snel problemen oplost en die met elkaar zorgen voor een veilige uitvoering van onze werkzaamheden in het Stedin verzorgingsgebied. Waarbij iedereen aan de veiligheid denkt en afspraken nakomt.


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop 'solliciteren' en je CV. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Een (pre) employment screening en een online assessment maken onderdeel uit van de selectieprocedure. Een online assessment volgt na een positief eerste gesprek.

Het vinden van een wederzijdse match, daar krijgen we nieuwe energie van! Daarom zijn onze vacatures geen oproep voor acquisitie, we werven onze nieuwe collega’s graag zelf. 

Vragen? Neem voor meer info contact op.

Met Hein van der Meij, Corporate Recruiter, via 06-25328890 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., of met Marcel Everaars, Teamleider, via 06- 21161945 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in