+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Uitvoerder woningbouw Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Multiselect

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als uitvoerder ben je de spil in woningbouwprojecten. Je werkt samen met het team en de projectleider om alles goed te laten verlopen. Je leidt niet alleen de bouw, maar helpt ook met de voorbereiding en zorgt voor veiligheid. Je kijkt naar de kwaliteit, maakt planningen en houdt de administratie bij. Belangrijk is dat je goed past in ons team en dat je weet hoe nieuwbouwprojecten werken. Wil jij jouw carrière laten groeien? Ontdek hoe!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Als onze nieuwe uitvoerder word je het kloppend hart van diverse woningbouwprojecten, waarbij je in nauwe samenwerking met de projectleider en het team zorgt voor een vlekkeloze uitvoering. Je realiseert diverse type woningbouw projecten, grondgebonden woningen, appartementencomplexen, maar ook houtbouw woningen en luxe woningen. Jouw rol omvat niet alleen de dagelijkse leiding en toezicht op de bouwplaats, maar ook een actieve betrokkenheid bij de voorbereiding, planning en veiligheidsmaatregelen vanaf de start van elk project. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitscontroles, het maken van planningen, het uitvoeren van keuringen en het beheer van de bouwplaatsadministratie.


Functie eisen

Jouw persoonlijke klik met ons team is essentieel; we hechten veel waarde aan een goede teamsfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn. Voor deze functie is het van belang dat je beschikt over een MBO- en/of HBO diploma bouwkunde, enkele jaren ervaring in een vergelijkbare rol, uitstekende communicatieve vaardigheden en een grondige kennis van nieuwbouwprojecten.



Bedrijfsomschrijving

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als uitvoerder? Wil je een nieuwe uitdaging aangaan op het gebied van woningbouwprojecten en vind je een combinatie van grondgebonden en gestapeld interessant? Voor een bouwbedrijf nabij Rotterdam zoeken wij een zelfstandig uitvoerder. Met een toenemend aantal uitdagende projecten, waaronder 29 houtbouwwoningen, 22 appartementen en 37 grondgebonden woningen, heeft men behoefte aan een extra uitvoerder. Zij realiseert haar projecten met name in de regio Rotterdam/Den Haag. Wil jij je verder ontwikkelen en zelfstandig projecten draaien, neem contact met me op en ik vertel je alles over de organisatie, de projecten en de voorwaarden. je kan me bereiken op telefoonnummer 06-10275144. je kan je CV mailen naar [email protected]
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in