+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Delft.

Business Consultant Delft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de kern van de energietransitie bij een van Nederlands leidende netbeheerders. Als Business Consultant in het Change en Implementatieteam, speel je een cruciale rol in het vormgeven van de toekomst van energie. Werk aan complexe verandervraagstukken, implementeer strategieën en draag bij aan de wendbaarheid en duurzaamheid van onze samenleving. Geniet van flexibele werktijden en een uitstekende balans tussen werk en privé. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Dit is een boeiende tijd om bij Stedin te werken. De energietransitie is een van de grootste strategische uitdagingen waar Nederland de komende jaren voor staat. Stedin bevindt zich midden in dit krachtenveld als een van de drie grote netbeheerders. Dit vereist een grote mate van wendbaarheid, creativiteit, nieuwe competenties, en goed inspelen op kansen en risico’s. Het Change en implementatieteam binnen zakelijk complex zorgt ervoor dat de Stedin strategie operationeel wordt. 

Wat doe je als Business Consultant bij Change en Implementatie Zakelijk Complex?

Als business consultant denk je mee over complexe verandervraagstukken. Je geeft concreet advies over aanpak, je brengt huidige situatie in kaart en je draagt oplossingsrichtingen aan voor de gewenste situatie. Je werkt nauw samen met changeprofessionals en procesregisseurs aan het verbeteren en vernieuwen van processen en systemen die de business uitvoert en gebruikt. Binnen die samenwerking draag jij zorg voor de juiste implementatie voor jou doelgroep binnen zakelijk complex.

Jouw dag: je start je ochtend met het beschrijven van een implementatieplan van een van de verbeterinitiatieven waaraan je werkt. Dit doe je samen met de procesregisseur en business zelf zodat we allemaal goed doorleven wat er te wachten staat en wie welke rol inneemt tijdens de implementatie fase. Je presenteert dit plan aansluitend met de projectleider en business owner om te kijken of deze aanpak aansluit en voldoende middelen beschikbaar kunnen worden gesteld. Na groen licht, ga je aan de slag samen met de key-users van business om het plan ver- uit te werken in concrete acties, resultaten en tijdslijnen.

Tijdens de lunch loop je even samen met je collega’s een rondje buiten, even bijpraten en op nieuwe inzichten komen is fijn na een ochtend hard werken. In de middag ga je verder met een ander project. Je werkt samen de procesregisseur waar je de laatste punten op de i gaat zetten na een grote it-implementatie. Je bespreekt samen de stand van zaken, de resultaten van de afgelopen maand en de aandachtpunten die hieruit naar voren zijn gekomen. Je belt ook nog even je key-user in om even te sparren hoe we deze aandachtpunten het beste kunnen oppakken.

Tenslotte heb je nog een wandelbila met je leidinggevende. Aan het einde van je werkdag sta je in een paar stappen op het station, zo ben je lekker snel weer thuis.
 



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Je hebt ervaring met het implementeren van veranderingen. Met jouw positieve instelling en hoog energieniveau, zet jij in korte tijd resultaten neer. Jij stopt niet voordat je de klus geklaard hebt. Jij versnelt en doet dit op een bevlogen en verbindende wijze. Jij denkt 3 stappen vooruit zodat veranderingen ook goed worden geïmplementeerd en geborgd, en beoogde benefits gerealiseerd worden. Door je open houding en communicatieve kwaliteiten gaat het creëren van draagvlak voor veranderen je gemakkelijk af. Veranderingen ga jij elke dag weer aan.

Wat jou verder onze nieuwe Business Consultant maakt?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en je hebt relevante werkervaring.

  • Je hebt affiniteit en ervaring met de energie sector.

  • Samenwerken is voor jou een no-brainer; je weet tot gedragen besluitvorming te komen door mensen om je heen te motiveren.

  • Je beschikt over een uitstekende set aan verander skills en je bent nieuwsgierig en gretig om te leren.

  • Je zet complexe vraagstukken om naar kleinere oplossingen die realiseerbaar zijn.

Voldoe je (nog) niet aan alle functie eisen, maar denk je dat jij de juiste kandidaat bent? Dan zijn we benieuwd naar je en nodigen we je graag uit te solliciteren!



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Het Change- en Implementatieteam is onderdeel van de keten Zakelijk Complex. Hoogspanning ontwerpt, bouwt en onderhoudt transportstations voor elektriciteit, inclusief de volledige stations automatisering (SA), de verbindingen tussen deze stations en het Stedin Telecom Netwerk (STN). In het team werken projectleiders van verbeterinitiatieven en business analisten samen om de operatie en stafafdelingen zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Met het verkrijgen, administreren en beheren van de juiste data wordt de basis gelegd voor Stedin om haar taak als netbeheerder doelmatig uit te kunnen voeren, nu en in de toekomst.

Ons team bestaat uit een fijne club sportieve, behulpzame en gezellige collega’s. We komen als team wekelijks samen op kantoor waarbij we 1 keer in de 2 weken een gezamenlijke meeting hebben. Dit is met wisselende onderwerpen maar altijd als doel kennisdeling.


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel. Gewoon met de knop ‘solliciteren’. Vergeet niet je CV mee te sturen.

Een (pre) employment screening en een assessment maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in