+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Senior Recruitment Consultant Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Steamz Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Lees verder

Vind je het leuk om voor groeiende MKB bedrijven een sparringpartner op het gebied van recruitment te zijn? Wil jij jouw recruitment kennis gebruiken om junior recruiter collega’s te ondersteunen bij vragen? En draag je graag bij aan de verdere professionalisering van het bedrijf? Dan is deze uitdaging als Senior Recruiter iets voor jou!

Bij Steamz zien we dat traditionele recruitment anders kan. We staan voor slimme recruitment, tegen een eerlijke prijs en zonder hoge bemiddelingsfees. Als toegewijde recruitmentpartner ondersteunen we organisaties uit diverse branches bij hun recruitmentproces en adviseren onder andere over de juiste strategie, employer branding, recruitment marketing en tooling. Samen brengen we in kaart bij welke onderdelen klanten hulp en advies kunnen gebruiken. Ons team van ervaren recruiters en marketing professionals leren het bedrijf écht kennen en bijten vast in iedere procedure.

Lees verder
Wat biedt Steamz
  • Goed vast salaris afhankelijk van jouw ervaring en capaciteiten als recruiter (indicatie: € 3.000 - € 4.000 bruto per maand, exclusief prestatiebonus).
  • 33 vakantiedagen (inclusief feestdagen; je bepaalt zelf wanneer je vrij wilt zijn) en een goede pensioenregeling.
  • Werktijden zijn bespreekbaar (de voorkeur gaat uit naar een fulltimer, maar 32 is bespreekbaar).
  • Opleidingen, cursussen en/of studiemateriaal op kosten van de zaak.
  • Altijd de nieuwste tools op het gebied van recruitment (zoals RecruitRobin) om jouw werk leuker en beter te maken.
  • Doorgroeimogelijkheden naar de functie van Team Lead Recruitment.
  • Ergonomische werkplek met sta-zit bureau, fruit van de zaak en verse bonenkoffie.
  • Mooi kantoor inclusief gloednieuwe gym zodat je voor of na werk direct kunt sporten.
  • Geweldige collega's die voor elkaar door het vuur gaan en waardoor je iedere dag met plezier naar je werk gaat (dat vinden we bij Steamz erg belangrijk).
  • Afwisselende opdrachten doordat we branchebreed werken (maar als jij je wilt specialiseren of al een specialisatie hebt, kan dat). Daarnaast ook de voldoening van succesvolle procedures; we vullen namelijk 90% van de vacatures in!
  • Gezellige vrijmibo's en leuke kwartaaluitjes (maar voel je niet verplicht, vrijheid = blijheid) zoals een kookworkshop, bokslessen, karten, Paaspop, borrelen, bootje varen, bootcamp, carnaval vieren, kerstbrunches, worstenbroodjes bakken, escaperoom en hadden we borrelen al gezegd?
Lees verder
Wat je als Senior Recruitment Consultant gaat doen

Als ervaren recruiter werk je in aan verschillende opdrachten tegelijk. Tijdens een procedure ben je een sparringpartner op niveau en weet je met de juiste vragen feilloos te achterhalen wat de klant nodig heeft op het gebied van recruitment. Je adviseert over zaken als functietitel, salarisindicatie, invulling van de rol, vragen voor tijdens het sollicitatiegesprek, inzet van assessments en de inwerkprocedure. Met jouw expertise en overtuigende onderbouwing neem je de klant mee aan de hand en geef je andere inzichten in recruitment. Hierdoor zorg jij dat de juiste mensen op de juiste posities terecht komen!

Daarnaast zetten we ook voor ons eigen team iedere collega in zijn of haar kracht. Je werkt samen met je collega recruitment consultants en marketeers waarbij iedereen een eigen expertise en rol binnen het team heeft. Als ervaren recruiter denk jij mee met de junior consultants wanneer zij een sparringspartner kunnen gebruiken.

Natuurlijk pak jij als senior recruiter je verantwoordelijkheid om mee te bouwen aan het merk Steamz en onze dienstverlening. We willen blijven innoveren maar ook professionaliseren en jij geeft mede richting aan de koers die we gaan varen. Zie jij kansen voor een nieuwe recruitment tool, aanvullende vorm van dienstverlening of het efficiënter indelen van processen binnen het bedrijf? Overtuig ons van jouw idee en wij gaan samen full steam(z) ahead!

Lees verder
Dit neem je mee
  • De nodige ervaring in recruitment waardoor je zelfstandig uit de voeten kunt en collega's met minder ervaring kunt ondersteunen. Hierbij is voornamelijk ervaring met de ‘klantkant’ van belang!
  • Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel; volledige recruitment trajecten worden aan jou (en je collega’s) toevertrouwd.
  • Een leergierige en nieuwsgierige instelling waarbij (persoonlijke) groei een kernwaarde voor jou is; wij zijn nooit uitgeleerd en in deze innovatieve branche is stilstand achteruitgang.
  • Sterk organisatorisch vermogen; je werkt voor verschillende bedrijven en vacatures tegelijk, dus hier zijn planning skills voor nodig.
Lees verder
Waar ga je werken

Bij een organisatie die altijd open staat voor nieuwe ideeën en op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recruitment! Alle 9 medewerkers (we breiden dit jaar uit!) verschillen totaal van elkaar, maar werken uitstekend samen door onze gemeenschappelijke kernwaarden: betrokken, enthousiast, transparant en daadkrachtig.

Samen met ons zusterbedrijf Metaalkanjers zijn we gevestigd in het bedrijfsverzamelpand “The Lobby” in Den Bosch. De gemiddelde leeftijd van de medewerkers ligt rond begin 30. We houden van open en directe communicatie en vinden het belangrijk om elke dag met plezier naar het werk te gaan. Humor speelt daarbij een belangrijke rol, maar vooral ook vertrouwen in elkaar om als organisatie optimaal te presteren. Een dag niet gelachen is een dag niet gewerkt, en we werken keihard! Wil je meer over ons weten, bekijk dan ons DNA profiel.

Wil jij team Steamz komen versterken? Wij komen graag met je in contact!
Stuur direct jouw cv en motivatie via het sollicitatieformulier of WhatsApp op de vacaturepagina van Steamz.

Voor meer informatie over de vacature of organisatie kun je contact opnemen met Bas van Hout via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06 4146 4544.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in