+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Open Sollicitatie Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Bisbee Flexonderwijs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 0 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacatureomschrijving

Dien hier een open sollicitatie in!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.



Gevraagd

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde docenten of collega's



Aanbod

Bisbee Flexonderwijs is een onderwijsbedrijf waar enthousiaste docenten actief zijn in de uitvoering van onderwijsprojecten binnen het NT2-werkveld, in de volwasseneneducatie, de ISK (vo) en het primair onderwijs, maar ook als taalassessor of (vak)docent binnen het MBO.

Bisbee is de kweekvijver van docenten voor het (taal)onderwijs. Daarom investeren wij in de ontwikkeling van onze docenten en bieden ondersteuning bij diplomering of ontwikkeling van competenties.

Bij Bisbee helpen we je niet alleen aan een baan, we helpen je verder. Voor ons is de mens net zo belangrijk als de opdracht. Wij kijken naar jou als persoon én houden rekening met jouw wensen. Wij hebben een diversiteit aan projecten en opdrachtgevers, waardoor we docenten na afloop van een project vaak snel op een ander project kunnen plaatsen. Er is ruimte voor je eigen invulling qua tijd en beschikbaarheid.

Bisbee is een warm en betrokken team, wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en houden van een uitdaging. Daarom investeren wij in ons personeel, door na- en bijscholing aan te bieden met onze Bisbee Academie. Daarnaast bieden wij je met onze vakgroepen een platform voor het delen van kennis en ervaringen met collega’s binnen jouw vakgroep.

Ben jij docent en wil je deel uitmaken van een warm en betrokken team, waarin we aandacht hebben voor jou én jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan horen wij graag van je!



Bedrijfsomschrijving

Bisbee Flexonderwijs is een onderwijsbedrijf waar enthousiaste docenten actief zijn in de uitvoering van onderwijsprojecten binnen het NT2-werkveld, in de volwasseneneducatie, de ISK (vo) en het primair onderwijs, maar ook als taalassessor of (vak)docent binnen het MBO.Bisbee is de kweekvijver van docenten voor het (taal)onderwijs. Daarom investeren wij in de ontwikkeling van onze docenten en bieden ondersteuning bij diplomering of ontwikkeling van competenties.Bij Bisbee helpen we je niet alleen aan een baan, we helpen je verder. Voor ons is de mens net zo belangrijk als de opdracht. Wij kijken naar jou als persoon én houden rekening met jouw wensen. Wij hebben een diversiteit aan projecten en opdrachtgevers, waardoor we docenten na afloop van een project vaak snel op een ander project kunnen plaatsen. Er is ruimte voor je eigen invulling qua tijd en beschikbaarheid.Bisbee is een warm en betrokken team, wij vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en houden van een uitdaging. Daarom investeren wij in ons personeel, door na- en bijscholing aan te bieden met onze Bisbee Academie. Daarnaast bieden wij je met onze vakgroepen een platform voor het delen van kennis en ervaringen met collega’s binnen jouw vakgroep.Ben jij docent en wil je deel uitmaken van een warm en betrokken team, waarin we aandacht hebben voor jou én jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan horen wij graag van je!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in