+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Corporate Recruiter Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Steamz Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.250 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Lees verder

Heb jij het recruitmentvak onder de knie en ben je toe aan de volgende stap? Wil je jouw ervaring inzetten bij een aantal vaste bedrijven én gebruik maken van alle kennis, expertise en tools van een ambitieus recruitmentteam? Dan is deze uitdaging als Corporate Recruiter iets voor jou!

Bij Steamz doen we recruitment net even anders. We geloven in een multidisciplinair team in combinatie met een vast aanspreekpunt bij de klant op locatie. Als toegewijde recruitmentpartner ondersteunen we organisaties uit diverse branches bij hun recruitmentproces en adviseren over: de juiste recruitmentstrategie, employer branding, recruitment marketing, tooling en HR. Samen brengen we in kaart bij welke onderdelen klanten hulp en advies kunnen gebruiken. Ons team van recruitment- en marketing professionals leert het bedrijf écht kennen en bijt vast in ieder vraagstuk.

Lees verder
Wat biedt Steamz
  • Een goed vast salaris. Indicatie € 3.000 - € 4.250 bruto per maand o.b.v. 40 uur
  • Auto van de zaak is mogelijk
  • 33 vakantiedagen, inclusief officiële feestdagen. Je deelt je vrije dagen zelf in. Vier je liever Suikerfeest en hoef je niet vrij met Hemelvaart? Ga je gang! Daarnaast hebben we ook een goede pensioenregeling
  • De voorkeur gaat uit naar een fulltimer, maar 32 of 36 uur is ook bespreekbaar
  • Opleidingen, cursussen en/of studiemateriaal op kosten van de zaak. Maar ook altijd de nieuwste tools op het gebied van recruitment (zoals RecruitRobin) om jouw werk leuker en beter te maken
  • Gebruik maken van een mooi kantoor met prachtig uitzicht en inclusief gloednieuwe gym zodat je voor of na werk direct kunt sporten. Je bent hier in ieder geval 1x per week. 
  • Geweldige Steamz collega’s die zorgen dat jij met een glimlach naar je werk gaat, (je spreekt elkaar iedere dag, ook als je bij de opdrachtgever bent!). En een werkplek waar het niet ontbreekt aan feestjes: van gezellige vrijmibo’s tot kwartaaluitjes als bootje varen, Paaspop, waterskiën, escape room en klimmen
Lees verder
Wat je als Corporate Recruiter gaat doen

Als Corporate Recruiter kom je in dienst bij Steamz, maar ga je op projectbasis aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Zo heb je the best of both worlds; een vaste opdrachtgever waar je langere tijd voor werkt, en een team van collega-professionals waar je altijd op kunt bouwen. Je gaat aan de slag met recruitment vraagstukken bij een opdrachtgever in een straal van 50 km van Den Bosch. Je werkt in ieder geval 1 dag in de week vanaf het Steamz kantoor in Den Bosch. De overige dagen werk je bij de opdrachtgever of hybride. 

Natuurlijk is je doel dat de juiste mensen starten en vacatures zo snel mogelijk ingevuld worden. Daarnaast zijn er allerlei recruitment vraagstukken waar jij je in gaat vastbijten, zoals: een ATS-systeem implementeren, het recruitmentproces verbeteren of kijken naar de nieuwste tools en ontwikkelingen. Je staat er natuurlijk niet alleen voor, want je werkt samen met jouw collega Recruitment Consultants, Sourcing Specialisten en Marketeers. Zij ondersteunen jou op het gebied van employer branding, jobmarketing, sourcing, (voor)selectie en assessments. Samen met ons team van specialisten help je de klant optimaal.

Lees verder
Dit neem je mee
  • HBO werk- en denkniveau, en minimaal 3 jaar werkervaring in recruitment of HR en klaar voor een volgende stap
  • Je woont in omgeving Den Bosch
  • Een leergierige en nieuwsgierige instelling waarbij (persoonlijke) groei een kernwaarde voor jou is; we zijn nooit uitgeleerd en in deze innovatieve branche is stilstand achteruitgang.
  • Communicatief vaardig. Je kunt goed praten, luisteren en doorvragen. Je bent onderzoekend en hebt oprechte interesse in mens en werk. Je vindt het leuk om met verschillende mensen en bedrijven in contact te komen.
Lees verder
Waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij een opdrachtgever in de regio van Den Bosch, maar daarnaast word je natuurlijk onderdeel van Team Steamz! Een organisatie die altijd open staat voor nieuwe ideeën en op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recruitment! Alle 10 medewerkers (we breiden dit jaar uit!) verschillen totaal van elkaar, maar werken uitstekend samen door onze gemeenschappelijke kernwaarden: liefde, groei, vitaliteit en lol.

Samen met ons zusterbedrijf Metaalkanjers zijn we gevestigd in het bedrijfsverzamelpand “The Lobby” in Den Bosch. De gemiddelde leeftijd van de medewerkers is begin 30, maar ook diegene die de 30 al even gepasseerd zijn, zijn jong van geest :). We zijn teamplayers en vinden het belangrijk om elke dag met plezier naar het werk te gaan. Humor speelt daarbij een belangrijke rol, maar vooral ook vertrouwen in elkaar om als organisatie optimaal te presteren.

Wil jij team Steamz komen versterken? Wij komen graag met je in contact!
Stuur direct jouw cv en motivatie via het sollicitatieformulier of WhatsApp op de vacaturepagina van Steamz.
Voor meer informatie over de vacature of organisatie kun je contact opnemen met Bas van Hout via 06 41464544 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in