+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Udenhout.

Corporate recruiter Udenhout

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hoppenbrouwers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons werk je als Corporate Recruiter in een team dat nog volop in ontwikkeling is. Je kunt echt iets opbouwen en bijdragen aan hoe we nieuwe mensen vinden. Je zoekt naar goede kandidaten, praat met leiders over hoe we dat het beste kunnen doen en zorgt dat alles goed loopt. Je helpt ook mee om te zorgen dat mensen graag bij ons willen werken. Dit is jouw kans om een belangrijke rol te spelen en mee te groeien met ons bedrijf. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Waarom is werken als Corporate Recruiter bij Hoppenbrouwers anders dan bij andere organisaties? Omdat we met het recruitteam nog in de pioniersfase zitten en je mee mag bouwen aan het team en de recruitmentprocessen binnen Hoppenbrouwers. Daar beheer je als corporate recruiter onze talentpools en haal je geschikte kandidaten uit het werkveld voor Hoppenbrouwers. Je bent de sparringpartner voor onze leiders om de juiste strategie voor de werving van onze nieuwe medewerkers te bepalen en voert deze strategie uit. Samen met het recruitmentteam draag je bij aan de groeiambitie van Hoppenbrouwers.  


Lever topkwaliteit

Je speurt in- en extern naar geschikte kandidaten voor onze organisatie en brengt interessante kandidaten onder de aandacht bij de Hiring Managers van onze verschillende vestigingen. Hierbij houd je rekening met de wensen van de kandidaat en de mogelijkheden binnen de verschillende disciplines. Je analyseert, signaleert en ondersteunt hiermee de Vestigingsleider en HR adviseur in de werving van talent maar verliest nooit de wens van de kandidaat uit het oog. Wat maakt dat je een belangrijke rol hebt binnen het wervingsproces!

Naast een initiator en aanjager van allerlei wervingsactiviteiten ben je ook het interne aanspreekpunt voor onze opleidingshubs. En draag je zorg voor een goede uitstraling van ons werkgeversmerk middels eenduidige wervingsuitingen en onze (online) vacatureteksten. Dit doe je in samenwerking met team Marketing & Communicatie.

Als Corporate Recruiter ben je dan ook bezig met onder andere:

- Het adviseren en ondersteunen van de Vestigingsleiding en HR adviseurs bij het vervullen van hun wervingsbehoefte;
- Het (proactief) werven van onze nieuwe talenten door het opvolgen van binnengekomen sollicitaties maar ook het benaderen van kandidaten via diverse wervingskanalen;
- Het beheren van onze talentpools en het contact onderhouden met de ‘Hoppenbrouwers Community’;
- Het signaleren van nieuwe kansen en mogelijkheden om talenten aan onze organisatie te binden en het optimaliseren van ons recruitmentproces.



Gevraagd

Leeft techniek in jou?

Een afwisselende baan waarin jij samen met ons geschikte collega’s weet te vinden en binden aan ons bedrijf en de techniek. Zo is recruitment voor jou meer dan een kandidaat en een cv maar gaat het ook over talent wat past bij de organisatiecultuur. Hoppenbrouwers is als organisatie continue in beweging. Verbeteren en vernieuwen zit dan ook in ons DNA. Vanuit dit oogpunt lever je een bijdrage aan de verbeterprojecten die voortkomen uit onze HR-strategie.

Om deze veelzijdige functie van Corporate Recruiter goed uit te kunnen voeren, beschik je over:

- Een afgeronde HBO / WO opleiding
- Ervaring in de recruitmentbranche (bureau of corporate)
- Overtuigingskracht
- Drive om te winnen / resultaat te behalen
- Je bent proactief en communicatief sterk

Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.



Aanbod

  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.
  • Vast contract bij indiensttreding.
  • Telefoon.


Bedrijfsomschrijving

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in