+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Corporate recruiter (Hybride) Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Spoor 3 HRM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.969 - € 4.511 p/m
  • Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van recruitment en laat jouw creativiteit en enthousiasme de hoofdrol spelen! In deze rol krijg je de kans om met alle facetten van werving te spelen, ondersteund door een open en informele organisatie. Werk aan spraakmakende online campagnes, evenementen, en meer, terwijl je jouw stempel drukt op het team. Geniet van uitgebreide opleidingsmogelijkheden en een aantrekkelijk salaris, met volledige OV-vergoeding en de vrijheid van hybride werken. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Eindhoven, Noord Brabant
€ 2.969 – € 4.511 per maand
Volledige vergoeding van OV-reizen
Hybride werken
40 uur per week

Jij bent een dynamische mix van oplossingsgericht, doelgericht, creatief en initiatiefrijk! Dan zijn wij op zoek naar jou! In het team is de recruitment al stevig op de rails gezet, maar we zoeken iemand die niet stil kan zitten. Jij wilt de boel opschudden, uitbreiden en verfijnen. Geen voorgekauwde oplossingen voor jou, maar een blanco canvas waarop jij je eigen meesterwerk wilt creëren.
Hier krijg je de ruimte om te groeien en te bloeien, samen met collega's die jouw enthousiasme delen en samen met jou de toekomst van onze werving willen vormgeven.

In deze functie ben jij het middelpunt, waar jouw creativiteit en enthousiasme de hoofdrol spelen.Van het opzetten van spraakmakende online campagnes tot het schitteren op beurzen en open dagen, jouw takenpakket is net zo divers als een goed gevulde picknickmand op een zonnige dag.
Als de 'talent scout' in jouw regio, duik je diep in de doelgroepen, schud je wervende vacatureteksten uit je mouw en voer je de coolste telefonische selectiegesprekken. En geloof het of niet, soms schuif je zelfs aan bij de gesprekken om die 'wow-factor' toe te voegen en de kandidaten zich echt gezien en gehoord te laten voelen.
Maar dat is nog niet alles! Samen met de Marketingafdeling bedenk je de meest geniale (online) campagnes en organiseer je evenementen die zo leuk zijn dat zelfs de stoerste truckchauffeurs ervan gaan glimlachen.
Kortom, in deze rol krijg je de kans om met alle facetten van recruitment te spelen, ondersteund door leidinggevenden die jouw enthousiasme omarmen en toejuichen. En laten we niet vergeten, je komt terecht in een open en informele organisatie waar de sfeer net zo warm is als een knus kampvuur onder de sterrenhemel van een zomeravond.
 

Jij bent dé topper in het wervingsvak, met minstens 3 jaar ervaring als Corporate Recruiter, het liefst in de dynamische branches van automotive en techniek. Jouw denkvermogen is op HBO-niveau, of dat nu komt door je opleiding of je praktijkervaring. De Nederlandse taal beheers je als een echte pro, zowel in praten als schrijven. Het vinden van de juiste kandidaten en hen enthousiasmeren is voor jou een fluitje van een cent, alsof je het uit je mouw schudt. Je aanpak is gestructureerd, maar barst ook van de energie en creativiteit. Als het op het creëren van aantrekkelijke vacatureteksten en online content aankomt, ben jij de absolute expert in de recruitmentbranche, waarbij de Nederlandse taal jouw favoriete terrein is.

Een 40-uurscontract voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. Hybride werken met de vrijheid om je eigen stempel te drukken op je werkzaamheden. Een aantrekkelijk salaris tussen €2.969 en €4.511, met een maandelijkse bonusregeling om je extra te belonen. Volop mogelijkheden voor persoonlijke groei dankzij onze uitgebreide opleidingsprogramma's. Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer en volledige vergoeding van OV-kosten. 24 verlofdagen (192 uur) om te genieten van je vrije tijd, met de optie om extra dagen bij te kopen. In juni ontvang je een welverdiend vakantiegeld van 8%. Pension is goed geregeld. 

Klinkt dit als de uitdaging waar je naar op zoek bent? Solliciteer nu meteen! 😊

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in