+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Werelds in Mens & Werk

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

De werkvoorbereider is intensief betrokken bij het project vanaf opdracht tot en met de oplevering. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van diverse grote en kleine utilitaire bouwprojecten (kantoren, bedrijfshallen en distributiecentra). Je bent een belangrijke schakel binnen het projectteam en verantwoordelijk voor het tijdig aanvragen, analyseren en inkopen van alle contractuele onderdelen van het project. De werkvoorbereider onderhoudt de interne en externe contacten met de betrokken partijen en werkt veelal in teamverband. Kortom: een zeer uitdagende en verantwoordelijke functie!



Gevraagd

De werkvoorbereider is een enthousiaste, gedreven collega die deze houding weet over te brengen op zijn omgeving. Je bent pro-actief, neemt verantwoordelijkheid en durft de touwtjes in handen te nemen. Op basis van je analytisch vermogen en je technisch inzicht, durf je knopen door te hakken. Een flexibele werkhouding is een must. De werkvoorbereider die we zoeken beschikt over een hbo bouwkunde diploma en heeft ervaring in een soortgelijke functie.



Aanbod

De rol van werkvoorbereider is een uitdagende functie in een dynamisch bedrijf. Maar belangrijker nog: je komt te werken in een hecht team met leuke, gemotiveerde collega’s die dagelijks samen feestjes bouwen. De medewerkers maken het verschil en daar investeren ze in. Je krijgt een functie met veel verantwoordelijkheid en er zijn altijd mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen. Je wordt in dienst genomen op basis van een jaarcontract met een boven marktconform salaris volgens de CAO Bouw en Infra - UTA. Bij gebleken geschiktheid wordt dit na een jaar omgezet in een vast dienstverband.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in