+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Projectleider WTB Installatiebouw Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Search X Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.700 - € 7.000 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Onze maatschappij staat voor nogal wat uitdagingen. Denk aan de energietransitie, de verandering van ons klimaat en de snelle groei van technologische ontwikkelingen. Hier leveren ze de ultieme bijdrage om deze uitdagingen zorgvuldig te kunnen tackelen.

Vertel me meer..

Van eenmanszaak naar sterspeler in de technische dienstverlening. Hier hebben ze het zo ver weten te schoppen. Ze bieden integrale oplossingen door elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties te ontwerpen, installeren en onderhouden.

Heel Nederland weet deze mensen te vinden, van de elektrotechnische branche tot organisaties op het gebied van duurzame energie. Jaarlijks hebben ze duizenden klanten. Maar the sky is natuurlijk the limit en de dagelijkse uitdagingen blijven zich voordoen. Daarom hebben ze jouw hulp nodig.

Interessant, hoe kan ik helpen?

Als Projectleider in de wereld van WTB Installatiebouw draait het voor jou allemaal om balans, coachen en klanttevredenheid gaan namelijk hand in hand. Je bent de koning van projectaannames en helpt teamhindernissen overwinnen, die variatie is jouw speelveld. Als echte captain stimuleer je teamontwikkeling en groei, met volop ruimte om jouw moment te pakken. En menselijke dynamiek, zowel binnen je team als bij de klant, dat is helemaal jouw forte. De nieuwe projecten, de strategische planning en natuurlijk het vieren van successen, jij fixt het.

Klinkt goed, wat moet ik hiervoor in huis hebben?

Jij ademt en leeft techniek. Je hebt een HBO-diploma Werktuigbouwkunde en het roze papiertje, lees rijbewijs, op zak. Ook ben je in het bezit van minimaal twee jaar ervaring als projectleider op het gebied van installatietechniek. Je verdient bonuspunten als jij je VCA VOL certificaat hebt, maar zo niet, dan kun je deze hier behalen. Geen enkel probleem dus. Ook spreek en schrijf je uiteraard uitstekend Nederlands.

Ik heb het! Maar wat krijg ik?

Jij kunt rekenen op een maandsalaris tussen de €4.700,- en €7.000,- en uitstekende benefits. Een leaseauto staat al voor je klaar, zo kun jij in stijl van A naar Beter komen. Ook ontvang je genoeg vakantiedagen om soms even je welverdiende rust te pakken. Wat dacht je van een reisje naar de zon of besneeuwde bergtoppen? Hier draait het trouwens allemaal om jezelf ontwikkelen, en krijg je de mogelijkheid om binnen de organisatie door te groeien. Een buitenkansje! Solliciteer nu, we spreken je snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in