+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Projectleider Utiliteitsbouw Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Meinselect

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Meinselect

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.500 - € 6.800 p/m

Vacature in het kort

Als Projectleider Utiliteitsbouw speel je een cruciale rol in design & build projecten, van ontwerp tot nazorg. Je bent de spil in het overleg met projectleiders en klanten, en zorgt dat alles volgens planning verloopt. Met jouw resultaatgerichte en gestructureerde aanpak draag je bij aan het succes. Geniet van een direct dienstverband, een competitief salaris, een inspirerende werkomgeving, en volop kansen voor persoonlijke groei. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Projectleider Utiliteitsbouw

Over deze vacature
Als Projectleider heb je een belangrijke rol binnen het projectteam. Samen ben je verantwoordelijk voor design & build projecten. Vanaf ontwerp tot de nazorg ben je betrokken. Als spil overleg je met de Projectleiders én de klant en je zorgt ervoor dat alle taken binnen de geplande tijd afgerond zijn. Omdat jij graag resultaatgericht en gestructureerd te werk gaat, geven wij jou de verantwoordelijkheid voor het gehele proces. Je kunt vlot werken zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Functie-eisen
Om deze leuke, uitdagende job succesvol in te vullen heb je een opleiding afgerond op hbo-niveau richting bouwkunde én een aantal jaar ervaring als werkvoorbereider. Beschik je daarnaast over goede communicatieve vaardigheden? Dan is dat helemaal mooi meegenomen! In jouw rol als Projectleider heb je namelijk regelmatig contact met verschillende opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers uit het buitenland. Tevens vind je het leuk om met mensen te werken, ben je communicatief vaardig, betrokken en leergierig. Kennis van Ibis-Trad, BIM, LEAN Bouwen en Solibri helpt je mee om snel inzetbaar te zijn.

Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is een professionele bouwer met als werkgebied geheel Europa. Zij zijn o.a. actief binnen utiliteitsbouw en bouwen mooie, zichtbare projecten. Wegens structurele groei binnen deze innovatieve bouwonderneming, zijn wij op zoek naar een Projectleider voor grootschalige utiliteitsbouw.

Denk jij in oplossingen en ben je van nature iemand die graag op strategisch niveau wil meedenken? Heb jij gevoel voor techniek en commercie? Wil jij aan de slag bij deze innovatieve, financieel gezonde bouwonderneming? Pak dan deze super kans en Neem voor meer info contact op voor het maken van een afspraak!

KERNWOORDEN: VACATURES BOUW - BOUWVACATURE - BREDA - BOUW - BOUWVACATURES – HBO BOUWKUNDE - WERKVOORBEREIDER– PROJECTCOÖRDINATOR – ENGINEERING- PRODUCTIE – METAAL – UTILITEITSBOUW - VASTE BAAN – BOUWBEDRIJF- BIM – LEAN – 3D BOUWEN – SOLIBRI – CALCULATIE – PLANVOORBEREIDING – PLANONTWIKKELING - CALCULATIE - TILBURG - TECHNISCH DUITS - BOUWVACATURES

PROVINCIE: NOORD-BRABANT

Arbeidsvoorwaarden
• Je bouwt mee aan uitdagende projecten door heel Europa;
• Direct dienstverband bij onze opdrachtgever;
• Leuke collega’s en een mooie, frisse werkomgeving;
• Uitstekend salaris, tussen de € 5.500,- en € 6.800,- bruto per maand;
• Uitgebreide groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Salaris
nb
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in