+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Juridisch Adviseur in Den Bosch - Perfecte Startersbaan! - €19,08 p/u! Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Studentalent

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 19,08 p/u

Vacatureomschrijving

Ben jij een ambitieuze laatstejaars rechtenstudent of net afgestudeerd? Wil je werken bij een bedrijf dat in jouw ontwikkeling investeert? Wij hebben goed nieuws voor je! We zoeken gemotiveerde talenten met juridische kennis die klanten willen helpen en zichzelf willen blijven verbeteren.

Bij deze fantastische werkgever in Den Bosch kom je als juridisch adviseur direct in aanraking met boeiende juridische vraagstukken. Je maakt deel uit van een dynamisch team van enthousiaste studenten en juridische starters. Samen verstrekken jullie eerstelijns- en tweedelijnsadvies op diverse aandachtsgebieden. Je oppakt juridische vraagstukken vanuit een gezamenlijke werkvoorraad, waarbij het eerste klantcontact van groot belang is. Je streeft naar snelle en praktische oplossingen binnen de gewenste servicelevels. Je communiceert het juridisch advies begrijpelijk naar de klant, realiseert passende oplossingen en bevestigt deze op een bondige en volledige wijze. Daarnaast beoordeel je dekking, geef je juridisch advies, regel je afhandelingen of stuur je meldingen door naar andere afdelingen binnen de organisatie voor verdere behandeling.

Gevraagd

  • Je hebt de studie Rechten op HBO-niveau of de studie Rechtsgeleerdheid op WO-niveau afgerond, of je zit in het laatste jaar en hebt nog maximaal 3 vakken open staan;
  • Je bent woonachtig in omgeving Den Bosch;
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar


Aanbod

Je start met een intensief opleidingstraject van drie weken dat elke maand op de eerste dag begint. Na dit traject krijg je de kans om het gewenste aantal uren per week te gaan werken. Je komt terecht op de afdeling die fungeert als het juridisch contactcenter van de organisatie. Hier begint de klantreis in een dynamische en informele werkomgeving. Na drie maanden kun je hybride werken (50% op kantoor en 50% vanuit huis). De werklocatie is in Den Bosch en goed bereikbaar met het OV. De werkdagen zijn van 09:00-17:00 uur, met de optie om halve dagen te werken.

Salaris

€ 19,08 p/u
Het uurloon wat je gaat verdienen is;

- 16,85 exclusief eindejaarsuitkering en 18,41 inclusief eindejaarsuitkering als je nog niet afgestudeerd bent.

- 17,47 exclusief eindejaarsuitkering en 19,08 inclusief eindejaarsuitkering als je afgestudeerd bent.

Daarnaast bouw je nog 19.15 procent aan reserveringen (vakantiegeld, vakantiedagen) waardoor het uurloon oploopt tot 22,73 per uur. Bovendien krijg je na een jaar een gegarandeerde loonsverhoging van 567 euro per maand. Hoe top is dat!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in