+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Juridisch adviseur Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

JURR Legal

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Freelance / Vast contract

Vacatureomschrijving

Vind jij het leuk om interim werk voor grote organisaties af te wisselen met het adviseren van het MKB? Ben jij zelfstandig, ambitieus en een tikkeltje eigenwijs? Dan ben je bij Jurr vast op je plek!

Wie zijn wij?
Jurr Legal is een innovatief juridisch advieskantoor met een missie om de voordelen van een eigen juridische afdeling toegankelijk te maken voor het MKB. Dit doen wij o.a. door een SaaS-dienst aan te bieden die hulpmiddelen biedt aan ondernemers voor onder meer contractmanagement, selfservice juridisch advies en contracten. Hiernaast bieden wij tijdelijke juridische interim-oplossingen voor onze grotere opdrachtgevers voornamelijk op het gebied van privacy.
Je komt terecht in een klein team, waar veel ruimte is voor jouw input, initiatieven en waar jijzelf richting kan geven aan jouw ontwikkeling. Een afwisselende functie, waarin je de ruimte krijgt om mee te groeien met het bedrijf. Het volgen van specialisatieopleidingen zijn een mogelijkheid, net zoals doorgroeien naar een leidinggevende functie.

Gevraagd

Wie ben jij?
Voor deze functie zoeken wij naar een ervaren wo- of hbo-jurist, die bij voorkeur ervaring heeft op het gebied van privacy, IT-recht, IE-recht, arbeidsrecht en/of commerciële contracten.
Iemand die graag de handen uit de mouwen wil steken en samen met ons gaat bouwen aan een mooie, diverse en bovenal zeer tevreden klantenkring.

Aanbod

Het salaris en andere voorwaarden
Goed werk moet beloond worden, daarom geven wij je een salaris tussen € 3500,- en € 6000,- exclusief 8,33% vakantiegeld, afhankelijk van je kennis en ervaring.
Wij snappen dat een goede werk-privé balans heel belangrijk is en gaan er van uit dat je zelf de verantwoordelijkheid neemt bij de uitvoering van je werkzaamheden om onze klanten het beste resultaat te geven. Je werktijden en locaties bepaal je daarom zelf, natuurlijk worden we hier wel graag over op de hoogte gehouden.

Voor vragen of interesse kan je mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.al t.a.v. Fenna Hornman.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in