+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Junior Omgevingsmanager Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Multiselect

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Multiselect

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving

Binnen een projectteam werk je samen met collega’s van verschillende disciplines aan projecten van studiefase tot en met de uiteindelijke uitvoering en oplevering. Je voert omgevingsscans uit en onderhoudt contacten met interne stakeholders (projectmanagers, lead engineers, rentmeesters). Je biedt ondersteuning bij contacten met externe stakeholders, opstellen van begrotingen, bewaking voortgang, financiën en kwaliteit van projecten en aanvragen van vergunningen.

Je stuurt externe partijen aan in uit te voeren onderzoeken ( bijvoorbeeld ingenieursbureau voor bodemonderzoek) en onder begeleiding van een senior omgevingsmanager, beoordeel je de kwaliteit van de betreffende onderzoeken.

Samen met jouw collega's ben jij verantwoordelijk voor een tijdige beschikbaarheid van bestemmingsplan, vergunningen en percelen.


Functie eisen

In het team Omgevingsmanagement passen nieuwsgierige mensen die leergierig zijn, ondernemend en volhardend. Net zoals wij ben je kritisch, ambitieus met een drive voor oplossingen. Je pakt initiatief en in staat om je werk prima te organiseren. Verder breng je het volgende mee:

  • Minimaal HBO opleiding en 1 tot 3 jaar relevante werkervaring op het vlak ruimtelijke ordening (bv. planologie, sociale geografie), communicatie, technische bedrijfskunde, civiele techniek of milieu richting de leefomgeving.
  • Basiskennis van juridische aspecten.
  • Je bent communicatief vaardig & sensitief, zowel schriftelijk voor bijvoorbeeld schrijven van adviesrapporten alsmede  mondeling voor onderhouden van prima externe relaties.
  • Je kan werken op het snijvlak van techniek en omgevingsmanagement;
  • Je toont interesse in de energie transitie markt.


Bedrijfsomschrijving

Als Omgevingsmanager vervul je een sleutelrol met maatschappelijke impact waarmee iedereen toegang houdt tot onze energievoorziening onder gelijke condities, betrouwbaar, bereikbaar en duurzaam. In deze rol werk je samen met collega’s van verschillende disciplines aan projecten van studiefase tot en met de uiteindelijke uitvoering en oplevering.Maak onderdeel uit van een ambitieuze organisatie met maatschappelijke impact & een plezierige moderne, hybride werkomgeving!Wil je al een kennismaking inplannen voor deze functie? Dan kom ik graag met je in contact. Mijn  nummer is 06-47049421. Mailen kan naar [email protected].
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in