+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Ontwikkelingstraject naar projectleider installatietechniek Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.800 p/m

Vacatureomschrijving

Als junior projectleider installatietechniek kom je te werken bij een innovatieve totaalinstallateur waar een combinatie van volume en laagdrempeligheid het verschil maakt. Ondanks de omvang staat de mens hoog in het vaandel en bestaat het bedrijf uit medewerkers met passie, zowel voor techniek als voor elkaar. Ze investeren in hun medewerkers en relaties.
 


Als (junior) projectleider installatietechniek start je in de eerste fase als werkvoorbereider en word je opgeleid tot projectleider. In de rol van werkvoorbereider ga je, afhankelijk van de ervaring die je al hebt opgedaan, beginnen bij het lezen van tekeningen, materialen bestellen en de systemen eigen maken. Na verloop van tijd ga je jouw takenpakket steeds verder uitbreiden. Zo ga je uiteindelijk zelfstandig een eigen project voorbereiden, offertes aanvragen en calculeren.
Als werkvoorbereider word je dus een belangrijke speler en word je binnen het team bij het gehele traject van grote disciplinaire projecten betrokken, van aanbieding tot en met de uitvoering.
Heb je de taken en vaardigheden die bij een vakvolwassen werkvoorbereider horen inmiddels goed onder de knie, dan ga je je verder ontwikkelen richting de rol van projectleider. Zo bewaak je onder andere de voortgang van het project en zorg je ervoor dat het project kwalitatief en rendabel wordt opgeleverd. In de rol van projectleider krijg je veel te maken met leveranciers, contractors, de klant en natuurlijk jouw eigen projectteam. Daarom zijn communicatieve vaardigheden erg belangrijk in deze functie. Samen met jouw projectteam realiseren jullie de mooiste projecten op het gebied van werktuigbouwkundige installaties. Dit kunnen kleine renovatie- of modificatieprojecten zijn, maar uiteindelijk ook grote/complexere nieuwbouwprojecten binnen de utiliteit.
In deze doorgroeifunctie word je dagelijks begeleid door een senior werkvoorbereider en word je functioneel aangestuurd door een projectmanager. Uiteraard kan je ook trainingen volgen die bijdragen leveren aan jouw ontwikkeling.
 



Gevraagd

Als (junior)projectleider beschik jij over:

  • Hbo-opleiding richting Technische Bedrijfskunde, werktuigbouwkunde;
  • Communicatief vaardig en een echte teamspirit;
  • Je bent nieuwsgierig, leergierig en je hebt een passie voor techniek;
  • Je kunt goed organiseren, werkt planmatig en bent de spin in het web.


Aanbod

Als(junior) projectleider kun jij het volgende verwachten:

  • Een fulltime (32-40 uur per week) functie als (junior) projectleider bij een innovatieve totaalinstallateur;
  • Een uitdagende functie die een mooie stap is in je carrière;
  • 25 vakantiedagen aangevuld met 13 ATV dagen (op basis van 40 uur per week);
  • Een startsalaris van € 2.400 - € 3.800 bruto per maand op basis van 40 uur per week;
  • Een laptop en een telefoon;

Ben jij de (junior) projectleider installatietechniek die onze opdrachtgever zoekt? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je kunt ook via de website reageren of een WhatsApp sturen naar 06 307 22 982 (ook ‘s avonds of in het weekend). Dit geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.
 



Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij PD personeel. En wij zoeken samen met jou naar de juiste vervolgstap in jouw carrière. Mocht deze vacature niet helemaal aansluiten bij jouw wensen of de bedrijfscultuur niet helemaal passend zijn, dan bieden wij altijd meerdere alternatieven aan onze kandidaten. Wij vinden het hiernaast belangrijk om transparant te zijn over de voorwaarden en het salaris bij een functie. Als bedrijf nemen wij altijd de voorwaarden van onze opdrachtgevers een-op-een over. Wij streven er altijd naar dat mensen een baan vinden voor de lange termijn en dit is dan ook onze doelstelling bij elk traject.

Wij bieden ook altijd een passende opleiding aan, indien gewenst, en dit nemen wij vaak al mee bij het eerste gesprek. Wij werken altijd met volwaardige jaarcontracten of vaste contracten. Uiteraard sta jij als kandidaat centraal en naar aanleiding van onze gesprekken gaan we samen met jou op zoek naar de passende vervolgstap. Altijd samen, maar jij bepaalt.
 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in