+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oss.

Projectleider Installatietechniek Regionale Projecten Oss

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Polanski

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Polanski

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.500 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving:

Een innovatieve organisatie, de vrijheid om projecten aan te vliegen zoals jij dit voor ogen hebt en de (technische) ondersteuning van echte vakspecialisten. Dat zijn de werkomstandigheden waar je als Projectleider Installatietechniek Regionale Projecten mee te maken krijgt. 

In deze rol ben je op technisch, commercieel en financieel vlak verantwoordelijk voor middelgrote en voornamelijk regionale projecten. Deze projecten variëren sterk in omvang en omgeving, waardoor je erg veel diversiteit hebt in de projecten waar je aan werkt. Duurzaamheid is hierbij altijd een terugkerend aspect. Dankzij bestaande partners pakt het bedrijf projecten op als hoofdaannemer en het kan projecten benaderen als integraal dienstverlener. Ook dit geeft een extra dimensie aan de projecten.

Je beschikt over jouw eigen projectteam dat bestaat uit een werkvoorbereider en het montageteam. Bovendien word je in het voortraject ontzorgt door het bedrijfsbureau m.b.t. tot de ontwerpen en calculaties. Wanneer het project richting de realisatiefase gaat, neem jij het over. Jij zet de lijnen uit en bent het aanspreekpunt voor opdrachtgevers.

Jij pakt hierbij bovendien niet alleen de werktuigbouwkundige installaties op. Om volledig aanspreekpunt voor de klant te kunnen zijn, zie jij het als een uitdaging om projecten ook multidisciplinair te benaderen. Uiteraard blijven de werktuigbouwkundige installaties nog altijd de hoofdmoot, maar zo ontstaat er extra dynamiek in de projecten. 


Arbeidsvoorwaarden
  • Een (meer dan) competitief salaris, passend bij jou kennis/ervaring en de verantwoordelijkheden van deze functie (tot €5.500,-);
  • Uitstekende secundaire voorwaarden, waaronder een auto van de zaak;
  • Volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen, onder meer door het volgen van cursussen en/of opleidingen;
  • Je wordt sterk betrokken bij de organisatie. Eigen inbreng en ideeën wordt zeker gestimuleerd;
  • Veel flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheden.
Wat breng je mee?
  • Hbo werk- en denkniveau. Relevante afgerond opleiding richting installatietechniek (bijvoorbeeld HIT, MIT, HTS, TVVL);
  • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie in de installatiebranche; 
  • Goede communicatieve en leidinggevende vaardigheden;
  • Ondernemend karakter.
Waar ga je werken?
Onze relatie is een zeer innovatieve speler in de installatiebranche, dat hiermee een uitdagende en bovendien groeiende orderportefeuille heeft opgebouwd. Deze middelgrote, duurzame installateur kent een echte Brabantse familiecultuur. Op de werkvloer heerst er een informele, maar ook professionele werksfeer. Dit laatste komt niet in de laatste plaats vanwege het gebruik van de nieuwste technische ontwikkelingen. Zo wordt BIM actief toegepast voor de projecten en is er vrij recent nog een modern ERP systeem geïmplementeerd binnen de organisatie. Het gloednieuwe kantoorpand is bovendien direct een mooi visitekaartje!

Meer weten of gelijk solliciteren?

Polanski is dé specialist in de installatietechniek, bouw en duurzame energie. Of je nu op zoek bent naar betere arbeidsvoorwaarden, meer uitdaging of gewoon toe bent aan een nieuw avontuur, Polanski is jouw schakel bij het vinden van een nieuwe baan. Al 13 jaar brengen wij mensen verder in techniek. Wij kennen onze relaties door en door en staan voortdurend in contact. Wij weten wat jij zoekt, wat er speelt in de branche en op die manier hebben wij de beste kansen voor jou in de markt.

Is dit dé uitdaging die perfect aansluit op jouw behoeften en ambities? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton of kom in contact met Samuel van Bergen en ontdek welke kansen er zijn binnen jouw regio.


Korte omschrijving
Zie jij het als een uitdaging om het maximale te halen uit duurzame, integrale projecten, waarbij je bovendien de schakel bent tussen klant en interne organisatie? Dan is de rol van Projectleider Installatietechniek Regionale Projecten echt iets voor jou!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in