+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als werkvoorbereider kom je te werken in een enthousiast team dat verantwoordelijk is voor het uitvoeren van de technische en organisatorische werkvoorbereiding van onze projecten. Je levert als werkvoor­bereider een optimale en tijdige projectuitvoering tegen minimale kosten. Je zorgt voor de meest effectieve en efficiënte werkmethoden en geeft, indien nodig, advies over mogelijke alternatieven en optimalisaties. Je toetst het werk aan de contractstukken, wetgeving op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Ook ben je bezig met het uitwerken en monitoren van gedetailleerde projectplanningen en werkplannen. Samen met partners en leveranciers zorg jij ervoor dat diensten en producten goed en op tijd op de bouwplaats aanwezig zijn, zodat het proces op de bouw ongestoord kan plaatsvinden. 



Gevraagd

Door ervaring en/of opleiding heb je een HBO werk- en denkniveau verkregen. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de werkvoorbereiding. Je kunt goed zelfstandig werken en bent omgevingsbewust. Je hebt affiniteit met de klant en vindt het plezierig om met diverse belanghebbenden zowel mondeling als schriftelijk te communiceren en past je communi­catiestijl aan in situaties die daarom vragen. Je doorziet processen snel en hebt een groot leervermogen. Daarnaast heb je sterke affiniteit met IT en ben je op de hoogte van de nieuwste toepassingen en ontwikkelingen. Ervaring met BIM én UAV-GV contracten is een pré, de wil om met BIM te werken is een must. 



Aanbod

Je komt te werken bij een gezond bedrijf met een collegiale sfeer waar projecten gerealiseerd worden waarop je trots kunt zijn. De bedrijfscultuur wordt daarbij gekenmerkt door duidelijke korte lijnen en een nuchtere realistische aanpak. Een plek waar je met creativiteit, enthousiasme en resultaatgerichtheid veel kunt bereiken. Uitstekende arbeidsvoorwaarden en alle ruimte voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling.



Bedrijfsomschrijving

Een aannemer met een gemoedelijke, familiaire werksfeer waarbij alles organisatorisch tot in de puntjes geregeld is. Zij zijn actief op het gehele traject van planontwikkeling, utiliteits- en woningbouw, renovatie en onderhoud. Op een innovatieve en initiatiefrijke manier leveren zij als bouwpartner een bijdrage levert aan de realisatie en herstructurering van woon- en werkruimte. Hun opdrachtgevers weten hen te waarderen vanwege hun proactieve houding. Het is een organisatie waar eigen inbreng gewaardeerd wordt en waar langdurige dienstverbanden (10, 20, 30 en 40 jaar) meer regel dan uitzonderingen zijn. Om zich verder klaar te maken voor de toekomst zijn zij op zoek naar een allround werkvoorbereider om hun team te versterken. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in