+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Bijbaan administratief medewerker Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan
  • 14 p/u
  • 13e maand

Vacatureomschrijving

Vacaturebeschrijving:

Presteren op de werkvloer, genoeg bewegen, gezond eten en er een druk sociaal leven op nahouden. Anno 2024 wordt er het nodige verwacht van verschillende generaties werkenden. Maar eerlijk is eerlijk: je vindt het ook allemaal belangrijk en daarom ben je zoekende naar een bijbaan waarin jij jezelf kan ontwikkelen, plezier kan maken én de werk-privé balans kan bewaken. Klinkt goed? Dan past deze administratieve rol je mogelijk perfect.    

Het zit zo: 1 van onze vaste opdrachtgevers groeit zo hard dat men wel wat hulp kan gebruiken op administratief vlak. Van het coderen van facturen tot het controleren van diverse financiële gegevens om tot een kloppende grootboekadministratie te kunnen komen. Op deze en andere vlakken ga je de financiële afdeling ondersteunen waar je kan en waar nodig.  

Good to know: Dat je in deze bijbaan op administratief vlak bijspringt, dat staat vast. Voor hoeveel uur per week je dat gaat doen, dat bepaal je in goed overleg. 16, 20, 24? Het kan allemaal! 

Meer details over die nieuwe werkplek, die ontdek je wanneer je blijft lezen. 


Waar kom jij te werken?
Hartje Den Bosch. Om precies te zijn bij dé adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. Dat jouw hulp hard nodig is, blijkt uit het feit dat deze partij hard groeiende is. Men groeit zo hard dat ook andere verzekeraars overgenomen worden. Vele klanten weten hun weg naar deze opdrachtgever te vinden. Je eigen werkplek, die wissel je af tussen een plek op kantoor en een lekkere thuiswerkplek. Vanuit hier ga je jezelf inzetten voor al jouw klanten. Zowel nationaal als internationaal. In 1 klap heb jij er straks zo'n 450 collega's bij. Klinkt groot en onpersoonlijk. A ben ik met je eens, B zeker niet. Waarom niet? In deze branche heeft iedereen elkaar nodig en de georganiseerde activiteiten buiten het werk om zorgen ervoor dat jij alle namen en rugnummers sneller gaat onthouden dan gedacht. Vraag ik een aantal van de mensen hier wat de onderlinge werksfeer typeert, komen ze al snel aanzetten met de woorden: open en no-nonsense. Hier gaat men duidelijk voor een 'samen is niet alleen' gevoel. Inclusief het bieden van ruimte voor persoonlijke groei. Een setting waar jij goed tussen past?

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Vanaf de financiële afdeling ondersteun je team grootboek in meerdere administratieve taken. Denk aan: 

het coderen van facturenhet doorvoeren van bankverwerkingen over de betalingen die binnenkomen het controleren van diverse financiële gegevens die nodig zijn voor een juiste en volledige grootboekadministratiehet ondersteunen bij uitgaande en binnenkomende financiële transactieshet onderhouden van contact met verschillende interne en externe partijenHerken jij jezelf hierin?

Korte samenvatting, jij:

hebt je vwo diploma op zak en bent bezig met je hbo of wo studie in financiële richtinghebt bij voorkeur al enige werkervaring vanuit een bijbaan en/of stagebent 16 uur per week op werkdagen beschikbaarwoont in Den Bosch of omgeving hebt affiniteit met de verzekeringswereldstaat bekend als sociaal, secuur, proactief en leergierigbent bereid je Wft Basis diploma te behalen op kosten van de organisatie Wat krijg je ervoor terug?

Belangrijke vraag, belangrijk antwoord. Binnen deze bijbaan ben je o.a. zeker van: 

een salaris tot €14.- voor ieder uur dat je werktde mogelijkheid om deels van vanuit huis te werken een halve 13e maandextra ontwikkeling dankzij gratis toegang tot de Work-on Talent Academy25 gebruikelijke vakantiedagen o.b.v. fulltime  inspraak op je eigen rol en uren een goede werk-privé balans

En? Iets voor jou? Solliciteer dan via de button of mail je verhaal via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. en dan spreek ik je snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in