+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Leerkracht talentprogramma Eindhoven Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Roler

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Opleidingsbudget, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Algemene informatie

Als (bijna) afgestudeerde leerkracht ben jij onze held(in) in de dop! Je gaat lesgeven op avontuurlijke langdurige invalopdrachten bij verschillende scholen in de omgeving van Eindhoven. Woon je hier nog niet maar is dat wel je wens? Geen zorgen, wij bieden een woonkostenvergoeding aan zodat dit je nieuwe thuis kan worden!


Functie informatie

Als leerkracht binnen ons Talentprogramma krijg je de kans om niet alleen les te geven, maar ook om te ontdekken wat voor type leerkracht je wilt zijn. Je stapt in verschillende klaslokalen met verschillende leerlingen en ontdekt waar jouw kracht ligt. Of het nu gaat om het stimuleren van creativiteit bij kleuters, het inspireren van tieners in het voortgezet onderwijs, of het bieden van extra ondersteuning aan leerlingen met speciale behoeften - elk klaslokaal biedt nieuwe uitdagingen en kansen voor groei. Je bouwt een band op met hen, moedigt hun groei aan en biedt een veilige en stimulerende omgeving waarin ze kunnen leren en bloeien.

Je wordt ingezet voor langdurige invalopdrachten op verschillende scholen in Eindhoven en omgeving. Denk aan vervanging tijdens zwangerschapsverlof, langdurige ziekte of andere openstaande posities. Geen last-minute oproepen, maar een geplande en stabiele werkomgeving waarin je een band met je leerlingen kunt opbouwen. De langdurige vervangingen zorgen ervoor dat je een breed scala aan onderwijstypen kunt ervaren en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Naast de ontwikkeling in de klas bieden wij ook masterclasses en intervisie moment aan met andere starters. Zo bouw je meteen een mooi netwerk op in jouw nieuwe stad.

Dit alles met de zekerheid van een vast contract. Kom jij ook in Eindhoven wonen?


Wat wij vragen

✓ Bereidheid om continu te blijven leren en zichzelf te ontwikkelen als professional in het onderwijs. ✓ Flexibel om diverse opdrachten aan te nemen. Lesgeven is een avontuur, en jij bent er klaar voor. ✓ Je hebt bijna je pabo-diploma in handen of maximaal 5 jaar ervaring in het onderwijs. ✓ Gemotiveerd om een ondersteunende relatie met de leerlingen op te bouwen en hen te helpen bij het overwinnen van obstakels.


Wat wij bieden

✓ Een vast contract én een maandelijkse woonkostenvergoeding van €800,- als je besluit je koffers te pakken richting Eindhoven. ✓ Persoonlijke begeleiding door een onderwijsadviseur die altijd voor je klaarstaat. ✓ Toegang tot onze (online) leeromgeving KlasMastr van de Rolf Groep – waar leren nooit stopt! ✓ Een salaris in LB, volgens de cao po (€3301 – €5030). ✓ 100% Reiskostenvergoeding, of je nu fluitend op de fiets gaat, cruisend in je auto of gezellig samen in het ov. ✓ Een geheel verzorgde studiereis naar het onderwijsland van Europa: Finland! ✓ En als klap op de vuurpijl, een persoonlijk opleidingsbudget van €2500,- per schooljaar (bij fulltime dienstverband).


Sollicitatieproces

Sta je te trappelen om je onderwijscarrière een kickstart te geven? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog!

Ik ga graag met jou in gesprek om je beter te leren kennen, zo kunnen wij er samen achter komen of dit een goede match is voor jou.

Voor vragen kun je contact opnemen met Kim Jansen via 06-82701728 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Je mag mij ook gerust een WhatsApp bericht sturen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in