+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Projectmanager Bouw. – s-Hertogenbosch Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij geïnteresseerd in complexe bouwwerken in de gezondheidszorg? Heb jij lef en durf je beslissingen te nemen? Wil jij je verder ontwikkelen als projectmanager? Dan ben ik op zoek naar jou! 


De projectmanager Bouw is degene die, vanaf het voorlopig ontwerp, de zorgverleners meeneemt in het bouwproces. Jij zorgt dat kritische deadlines behaald worden en dat het project binnen de financiele en bouwkundige kaders worden gerealiseerd. Jij geeft sturing aan het project (bouwteam en het interne team) en bent verantwoordelijk voor de bewaking van het voortgangsproces en het projectresultaat. Je bent in een vroeg stadium de schakel tussen architect, constructeur en opdrachtgever, waarbij je stuurt op een financieel haalbaar plan. De uitdaging in deze rol zit in het projectmanagement in de breedste zin van het woord. Maar ook in relatiemanagement. Sterk kunnen aansturen op afspraken en haalbaarheid, maar ook verbindend zijn, dat vindt de opdrachtgever belangrijk. Bij de projecten zijn meerdere stakeholders betrokken. Denk aan gemeenten, architecten, omwonenden, leveranciers, partners, huisartsen, fysiotherapeuten, apothekers en overige eerstelijns zorgverleners. 



Gevraagd

Je hebt een afgeronde HBO bouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring als projectleider opgedaan bij een aannemer, projectenbureau of woningcorporatie. Je houdt van hard werken, tegenslagen zijn er maar opgeven is geen optie! Je durft om hulp te vragen en deelt graag je kennis met het team. Projectmanagement en relatiemanagement hebben jouw interesse. 



Aanbod

Naast de arbeidsvoorwaarden, maakt de opdrachtgever tijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit kan door het volgen van een opleiding of ”coaching on the job”. Naast een hecht team is er een open en eerlijke communicatie naast gezelligheid. Ze werken hard en zijn kritisch, maar maken ook ontzettend veel lol. 


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een advies- en projectmanagementbureau, gespecialiseerd in architectuur, interieur-ontwerp en bouwmanagement in de eerstelijns gezondheidszorg. Het gehele traject van deskundig advies en creatief ontwerp tot bouw, oplevering en aftersales. De laatste 5 jaar heeft er een verschuiving plaatsgevonden van bouw/verbouw van solopraktijken naar de totale coördinatie van nieuwbouwprojecten met meerdere zorgdisciplines onder één dak.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in