+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Medior Software Engineer Cloud Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.500 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Als Medior Software Engineer Cloud speel je een cruciale rol in het voortdurend verbeteren en ontwikkelen van softwareoplossingen. Je vertaalt de behoeften van belanghebbenden naar hoogwaardige code en zorgt voor de netheid en testbaarheid ervan. Binnen een dynamisch team werk je aan zowel bestaande als nieuwe systemen, waarbij je ook junior ontwikkelaars begeleidt. Jouw bijdrage is essentieel voor het concurrentievoordeel van onze opdrachtgever. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Medior Software Engineer Cloud in de regio ‘s-Hertogenbosch krijg je de kans om constant te verbeteren en te ontwikkelen. Jouw expertise is onmisbaar in het vertalen van vragen en wensen van stakeholders naar hoogwaardige en geteste code. Jij bent de drijvende kracht achter het succes van onze opdrachtgever.


Wat ga je doen?

Als Medior Software Engineer Cloud voor onze opdrachtgever in de regio ‘s-Hertogenbosch, ben jij verantwoordelijk voor het voortdurend verbeteren en ontwikkelen van zowel bestaande als nieuwe systemen. Je vertaalt nauwkeurig de behoeften en vereisten van zowel interne als externe belanghebbenden naar hoogwaardige, goed geteste code. Het waarborgen van de netheid, helderheid en testbaarheid van de code volgens de vastgestelde standaarden in onder andere C# en .NET behoort tot jouw dagelijkse taken. Daarnaast houd je een scherp oog op de systemen die in productie draaien, om eventuele urgente problemen snel en effectief op te lossen. Binnen een dynamisch DevOps Scrum team werk je intensief samen met je collega’s, waarbij je ook de rol op je neemt om junior softwareontwikkelaars te sturen en te begeleiden in hun groei en ontwikkeling.

Als Medior Software Engineer Cloud ben je essentieel voor het succes van onze opdrachtgever. Met jouw technische vaardigheden en teamgeest draag je bij aan de continue optimalisatie en innovatie van softwareoplossingen die onze opdrachtgever een concurrentievoordeel bieden in de markt. Je werkt proactief aan het identificeren en implementeren van verbeteringen in de systemen, waardoor onze partner altijd voorop blijft lopen in een snel evoluerende technologische omgeving.


Jouw werkzaamheden
  • Ontwikkelen en verbeteren van nieuwe en bestaande systemen;
  • Vertalen van vragen en wensen van stakeholders naar hoogwaardige en geteste code;
  • Zorgen voor netheid, helderheid en testbaarheid van de code volgens C# en .NET standaarden;
  • Monitoren van systemen in productie en snel oplossen van acute problemen;
  • Intensief samenwerken binnen een DevOps Scrum team en aansturen/begeleiden van junior softwareontwikkelaars.


Gevraagd

  • Afgeronde hbo-opleiding of universitaire opleiding in de richting van ICT;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als software engineer, bij voorkeur met focus op cloud development;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
  • Grondige kennis van programmeertalen zoals C# en .NET;
  • Ervaring met DevOps en Agile/Scrum methodologieën;
  • Uitstekende probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om snel te schakelen bij acute problemen;
  • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te samenwerken binnen een team.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Bij deze organisatie heerst een dynamische en innovatieve sfeer, waarbij teamwork en technische excellentie hoog in het vaandel staan. Medewerkers worden aangemoedigd om hun creativiteit en probleemoplossende vaardigheden te benutten, terwijl ze samenwerken in een Agile en DevOps omgeving. De cultuur wordt gekenmerkt door een focus op continue verbetering en groei, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en het delen van kennis en ervaringen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in