+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Spare Parts Engineer Machinebouw Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.200 - € 3.700 p/m

Vacature in het kort

Hé, hou je van techniek? In deze rol werk je als een brug tussen leveranciers en klanten. Je helpt met het snel afhandelen van aanvragen en ondersteunt de verkoopafdeling. Jouw technische kennis is hier heel belangrijk. Je zorgt ook dat alles goed loopt met de voorraad. Deze baan is perfect als je al wat ervaring hebt en graag in een internationale omgeving werkt. Je kunt echt laten zien wat je kunt en bijdragen aan het verbeteren van processen. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Hey tech-enthousiasteling! Als Spare Parts Engineer in ‘s-Hertogenbosch coördineer je vlotjes aanvragen tussen leveranciers en klanten en ondersteun je de verkoopafdeling bij offertes. Klaar om jouw technische skills te laten schitteren bij een internationale machinebouwer? Let’s go!


Wat ga je doen?

Als Spare Parts Engineer voor onze partner, een internationale machinebouwer in ‘s-Hertogenbosch, ben jij de brug tussen leveranciers en klanten. Je staat in de frontlinie, waar je vlotjes communicatie onderhoudt en coördineert om aanvragen snel af te handelen. Daarnaast speel je een cruciale rol in het ondersteunen van de verkoopafdeling bij het opstellen van offertes, waarbij jouw technische inzicht van onschatbare waarde is. Met jouw hbo-werk- en denkniveau ben je perfect uitgerust om deze uitdagende rol te vervullen. Heb je minstens 2 jaar ervaring? Dan is dit jouw kans om je expertise te laten schitteren in een dynamische en internationale omgeving!


Jouw werkzaamheden
  • Coördineren van aanvragen van reserveonderdelen van klanten en leveranciers;
  • Onderhouden van communicatiekanalen met zowel interne als externe belanghebbenden;
  • Assisteren van de verkoopafdeling bij het opstellen van offertes voor reserveonderdelen;
  • Analyseren van de voorraadniveaus en het identificeren van potentiële optimalisaties;
  • Bijdragen aan het verbeteren van processen met betrekking tot het beheer van reserveonderdelen.


Gevraagd

  • Een afgeronde hbo-opleiding met een sterke nadruk op technische vakken, waardoor je een solide technisch inzicht hebt.
  • Ervaring met het coördineren van aanvragen en communicatie met leveranciers en klanten, bij voorkeur binnen een vergelijkbare technische omgeving.
  • Bekendheid met softwareprogramma’s die worden gebruikt in het spare parts management, zoals ERP-systemen en CRM-software.
  • Sterke organisatorische vaardigheden, waardoor je moeiteloos meerdere taken kunt beheren en prioriteiten kunt stellen.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, om effectief te kunnen samenwerken met verschillende belanghebbenden.
  • Een proactieve houding en het vermogen om zelfstandig problemen op te lossen, waardoor je snel en doelgericht kunt handelen in een dynamische werkomgeving.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Bij deze internationale machinebouwer staat samenwerking centraal; communicatie tussen alle betrokken partijen wordt gestimuleerd. De cultuur is dynamisch en gericht op het behalen van resultaten, waarin initiatief en proactiviteit worden gewaardeerd. Medewerkers worden aangemoedigd om hun technische expertise te delen en bij te dragen aan continue verbetering.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in