+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gemonde.

Assemblagemonteur Machinebouw Gemonde

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CityTalents

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.700 - € 3.800 p/m

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe uitdaging in de machinebouw? Als Assemblage Monteur werk je aan het bouwen en testen van machines. Je doet dit zelfstandig of in een team. Het is belangrijk dat je ervaring hebt in dit werk en goed kunt samenwerken. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er zijn kansen om door te groeien. Ook kun je jezelf blijven ontwikkelen door opleidingen. Naast het werk zijn er leuke activiteiten met je collega's. Benieuwd naar onze kernwaarden? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Heb jij interesse en/of ervaring in de machinebouw en ben jij een echte teamspeler? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!
Wij zijn op zoek naar een Assemblage Monteur die zelfstandig of in teamverband machines kan bouwen voor onze relaties in de RVS foodindustrie. Je bent verantwoordelijk voor het testen en afnemen van machines en biedt eventueel ondersteuning bij de bedrijfstelling en service van machines op locatie.

Wij bieden jou een dynamische werkomgeving met afwisselende projecten in een enthousiast en ambitieus team. Daarnaast krijg je de verantwoordelijkheid over je eigen afdeling en zijn er doorgroeimogelijkheden. Ook bieden wij opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en sociale activiteiten buiten werktijd.

Gevraagd

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je een MBO-opleiding Mechatronica of vergelijkbaar nodig. Daarnaast ben je klantgericht, beheers je de Nederlandse taal goed en kun je werktekeningen lezen. Je bent no-nonsense, proactief en redelijk zelfstandig.

Aanbod

Er is tegenwoordig veel aanbod voor goede monteurs maar wij durven te stellen dat deze partij een van de leukste, meest betrokken uit de regio is en er is veel mogelijk; korte lijnen, oprechte interesse in jou als mens!

Solliciteer snel en drink die bak koffie om het zelf te zien en mee te maken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in