+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.

Allround Monteur Machinebouw Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.500 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Hou je van een uitdaging en wil je werken met de nieuwste technieken? Dan is de baan van Allround Monteur Machinebouw iets voor jou! Je gaat aan de slag met het maken en onderhouden van producten op het hoogste niveau. Je werk is belangrijk, want je zorgt ervoor dat alles goed blijft werken. Je werkt in een klein team van experts. Je doet vooral mechanisch werk, maar ook met elektrische systemen. Dit alles doe je tijdens de dag. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Word jij graag uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen? Om met de allernieuwste technieken producten te maken die op het randje van het maakbare zijn? Start dan vandaag nog als Allround Monteur Machinebouw!


Wat ga je doen?

In de rol van Allround Monteur Machinebouw draag je een aanzienlijke verantwoordelijkheid, waarbij je niet alleen belast bent met het adequaat organiseren, zorgvuldig uitvoeren en effectief begeleiden van diverse preventieve onderhoudswerkzaamheden, maar tevens speel je een essentiële rol bij het grondig analyseren van storingen op uiteenlopende gebieden zoals mechanica, pneumatiek en hydrauliek, waardoor je een cruciale bijdrage levert aan het soepel functioneren van de installaties en systemen.


Jouw werkzaamheden
  • Je voert reparaties uit zodat machines weer snel voor productie beschikbaar zijn;
  • Complexe storingen analyseer je in overleg met onze machine leveranciers en organiseer je indien nodig een service inzet en bestelling van de benodigde onderdelen;
  • Je draagt de verantwoordelijkheid voor een juiste storingsafhandeling van het gehele traject van analyse t/m vrijgave en overdracht van de machine aan productie;
  • De nadruk ligt op de mechanische werkzaamheden, waarbij je de elektrische besturing van de installaties echter ook niet uit de weg gaat.
  • Binnen de technische dienst van de workflow Parts Manufacturing werk je in een hecht en klein team samen met andere vakspecialisten;
  • Je hebt eerste lijn contact met onze productie organisatie alsmede met onze machine leveranciers.
  • De werkzaamheden vinden plaats in dagdienst.


Gevraagd

  • Je hebt door scholing en/of ervaring minimaal MBO niveau en hebt diverse aanvullende cursussen gevolgd waardoor je in de basis voldoende kennis hebt om zowel mechanische, hydraulische als pneumatisch vraagstukken zelfstandig op te lossen;
  • Je bent analytisch sterk en hebt een grote drive om problemen op te lossen;
  • Je bent service gericht, proactief, zelfstandig maar ook een teamspeler en resultaat gericht;
  • Kennis van CNC-besturingen (Siemens / Heidenhain) is een pre;
  • Kennis van besturingstechniek en metaalbewerking zijn een pre.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Internationaal bekende organisatie op het gebied van tier-one desgin & contract manufacturing. Met 9 locaties verdeeld over 5 verschillende landen is dit een grote speler in de markten: semiconductor, solar, medical, science & technology.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in