+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Horecabeheerder Hogeschool Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 30 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze rol als Horecabeheerder werk je op twee bijzondere locaties: een met een team van 3 en een eenpersoonslocatie voor de kunstacademie. Je zorgt dat alles in de horeca goed loopt, van inkoop tot het aansturen van het team. Je reist tussen de locaties, maar je basis is het team van 3. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Als Horecabeheerder ben je verantwoordelijk voor diverse taken, waaronder inkoop, het behalen van doelen en marges, het aansturen van personeel, urenregistratie, toezicht houden op de inzet van personeel, administratieve verwerking, plaatsen van bestellingen en operationele werkzaamheden op de banqueting. Je werkt nauw samen met het team om ervoor te zorgen dat onze horecavoorzieningen voldoen aan de verwachtingen van onze studenten, medewerkers en bezoekers.

Wij bieden:

Wij bieden een uitdagende positie aan als Horecabeheerder voor twee locaties van onze hogeschool in Den Bosch. Je zult verantwoordelijk zijn voor het beheer van een locatie met een team van 3 personeelsleden en een eenpersoonslocatie die de kunstacademie huisvest. Deze rol vereist het pendelen tussen beide locaties, waarbij de locatie met 3 personeelsleden je vaste uitvalsbasis zal zijn. Wij bieden een goed salaris volgens de Hospitality CAO, met werktijden van circa 08:00 tot 16:00 uur en de mogelijkheid om tijdens schoolvakanties vrij te zijn.

Wij vragen:

We zoeken een kandidaat met ervaring in een horeca- of cateringomgeving, bij voorkeur met leidinggevende kwaliteiten. Je beschikt over een rijbewijs, aangezien er een auto beschikbaar is om tussen de locaties te reizen en logistieke werkzaamheden op te pakken. Een sterke motivatie om te excelleren in deze rol is een must, samen met uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om een team te motiveren en aan te sturen.

Waar ga je werken:

Onze hogeschool in Den Bosch is een bruisende academische omgeving waar studenten en medewerkers samenkomen om te leren, te creëren en te inspireren. We hechten veel waarde aan een hoogwaardige en gastvrije horecavoorziening die onze gemeenschap ondersteunt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in