+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Service Manager bij dealerbedrijf in regio Den Bosch Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Dealerbedrijf

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Dealerbedrijf

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie leid je het team dat zorgt voor service na verkoop. Je gebruikt je ervaring om mensen en techniek goed samen te laten werken. Je maakt de klanten extra blij door altijd de beste service te geven. Je vindt het leuk om dingen te veranderen en beter te maken. Ook let je goed op dat alles elke dag goed loopt. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

In deze uitdagende en veelzijdige rol ben jij degene die de aftersales afdeling aanstuurt. Samen met het team zorg je ervoor dat onze dienstverlening altijd boven verwachting is. Jouw ruime ervaring als Aftersales manager stelt je in staat om op een unieke manier mensen en techniek te combineren, resulterend in een optimale klantbeleving. Je bent niet bang om ingrijpende veranderingen door te voeren en neemt proactief preventieve maatregelen om onze kwaliteit en efficiëntie continue te verbeteren. Maar tegelijkertijd bewaak je nauwlettend de voortgang van de dagelijkse operaties, omdat dit net zo belangrijk is.

Gevraagd

Je hebt een goed vermogen om situaties, processen, informatie, problemen en ontwikkelingen te analyseren en beoordelen. Je overtuigingskracht stelt je in staat om zowel klanten als collega's te inspireren en goede relaties op te bouwen. Daarnaast ben je goed in staat om gezamenlijk de gestelde doelen te bereiken door anderen te motiveren en het team verder te ontwikkelen. Jij kenmerkt je door jouw goede focus op klanttevredenheid en sterke probleemoplossende vaardigheden. Daarbij ben je een teamspeler die anderen kan inspireren en motiveren, waardoor het team zich verder kan ontwikkelen. Tenslotte kan je goed onder druk werken en prioriteiten stellen.

Aanbod

Het spreekt voor zich dat je een aantrekkelijk salaris ontvangt, ruim voldoende verlofdagen hebt en kunt rekenen op vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en een goed pensioen. Dat zijn echter slechts de basisvoorwaarden. Er zijn oneindig veel manieren om jezelf verder te ontwikkelen door middel van een breed scala aan cursussen, trainingen en opleidingen. Deze fantastische mogelijkheden geven je de kans om jouw ambitie te vervullen en een bruisende toekomst tegemoet te gaan. Met volle overgave kun je doorgroeien naar nieuwe uitdagingen binnen verschillende functies en afdelingen.
Het salaris dat je ontvangt als 1e autotechnicus wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Mijn opdrachtgever is een bruisend en florerend dealerbedrijf. Ze heeft al vele jaren een gewaardeerde positie als merkdealer en geniet van een gevestigde en reputatie binnen de regio en dealergroep. Bekend staat ze om haar uitzonderlijke kennis, expertise, toegewijde service en klantgerichte benadering; eigenschappen die het hart vormen van haar bekende status onder zowel haar klantenkring als binnen de uitgebreide dealerorganisatie. Bij haar kunnen klanten niet alleen terecht voor de aanschaf van nieuwe personenauto's en bedrijfswagens, maar ook voor tweedehands voertuigen, huurmogelijkheden, schadeherstel en een scala aan aantrekkelijke financierings- en leasingmogelijkheden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in