+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Creative Support Manager Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CZ

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 34 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor de inhouse Studio van CZ zoeken we een enthousiaste Creative Support Manager om het team te versterken. In deze rol ondersteun je de manager en het creatieve team met diverse taken, van projectplanning tot het beheren van de beeldbank. Je speelt een cruciale rol in het handhaven en uitlijnen van doelstellingen, en draagt bij aan een soepele verdeling van opdrachten. Je werkt in een team van professionele designers, waar een open cultuur heerst en ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Voor de inhouse Studio van CZ zijn we opzoek naar een enthousiaste Creative Support Manager die het management en het creatieve team gaat ondersteunen. Ben jij er klaar voor om samen de inhouse Studio van CZ naar een hoger niveau te tillen? Dan is deze functie als Creative Support Manager echt iets voor jou!

De inhouse Studio van CZ is de creatieve hub van de organisatie. We maken allerlei online en offline uitingen en middelen en dragen niet alleen bij aan de publicatie van content, maar leveren ook de bouwstenen aan in de huisstijl van onze merken en labels voor de ontwikkeling van websites en apps.

Als Creative Support Manager ondersteun je de manager van de Studio en het team met (project)planning, rapportages en begeleiding.

- Je plant fotografieopdrachten, verzorgt beeldcontractbeheer en onderhoudt de beeldbank.
- Je verzorgt inspirerende visuele design rapportages van de projecten van de Studio, kwartaalrapportages en managementinformatie van de afdeling.
- Je zorgt ervoor dat de OKR doelstellingen scherp in het vizier blijven van het team en hebt een rol in het mede vaststellen en uitlijnen van de OKR doelstellingen.
- Je ondersteunt traffic met een goede verdeling van de opdrachten binnen het team zodat er voor de collega’s een passend werkaanbod ontstaat.
- Ook ondersteun je bij designopdrachten, de doorvertaling van de huisstijl van CZ en de ontwikkeling van creatieve concepten op basis van de merk- communicatie- en marketingstrategie van CZ.

Je werkt in een team van gedreven professionele designers. Er heerst een open cultuur waar iedereen elkaar weet te vinden. Het team en de manager kunnen echter wel wat hulp en ondersteuning gebruiken bij de 'blauwe' kant van de werkzaamheden. Je hebt eigen verantwoordelijkheden en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.


Gevraagd

- Je hebt ervaring in het vak van multimedia designer.
- Je houdt van organiseren en kent het belang van werken met OKR’s.
- Hebt ervaring met het opstellen van managementinformatie.
- Je kunt op tactisch niveau meedenken met de afdeling en de organisatie.
- Je hebt HBO werk- en denkniveau
- Je hebt uitgebreide kennis van Adobe software.
- Je hebt ervaring met brandportals.
- Je bent communicatief sterk, analytisch, organisatiesensitief, overtuigingskracht, vakgedreven, flexibel, aanjager en versneller.


Aanbod

  • Ontwikkelmogelijkheden

    Keuze uit ruim aanbod opleidingen en trainingen

  • Dynamische omgeving

    Divsie Marketing en Verkoop typeert zich als een snelle, dynamische omgeving!

  • Goede werk privé balans

    Hybride werken met thuiswerkregeling

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in