+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Industriebouw Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 p/m

Vacature in het kort

In deze functie speel je een belangrijke rol in het voorbereiden van werkzaamheden vanaf de start tot de uitvoering. Je zorgt ervoor dat alles goed georganiseerd is, van informatie verwerken tot planning en inkoop. Je werkt niet alleen, maar betrekt iedereen bij het proces. Je bent ondernemend en weet wat er nodig is voor succes. Je kijkt vooruit en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Dit is jouw kans om een sleutelrol te spelen en echt het verschil te maken. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Van tender tot realisatie is een proces waar alle activiteiten samenkomen op één centraal punt, de werkvoorbereiding. Als Werkvoorbereider ben jij als geen ander overtuigd van het gezegde “een goed begin is het halve werk”. Je bent niet alleen een denker, maar vooral ook een doener. Als bewaker van de systeemkwaliteit en procedures lever je een belangrijke bijdrage aan een gestructureerd werk, dé sleutel tot succes. Je verwerkt informatie zorgvuldig en verspreidt deze onder de betrokkenen. Niet als doorgeefluik, maar met kennis van zaken en proactief. Jouw rol daarbij is het trekken van de kar, het “zien” van werk en het voorbereiden van de werkzaamheden die buiten worden uitgevoerd. Je bent daarnaast de drijvende kracht achter de planning, documentenstroom, inkoop, etc., waarbij je de organisatie bewust en betrokken maakt op het gebied van kwaliteit.



Gevraagd

Een ondernemende zelfstandige proactieve en sociale professional. Je werkt accuraat en gestructureerd en bent je bewust van de kwaliteit die we samen moeten leveren. Een energieke en flexibele instelling dragen natuurlijk bij aan het werkplezier van jou en je collega’s. Daarnaast kan jij je vinden in onderstaand profiel:

  • HBO werk- en denkniveau, verkregen door een relevante vakgerichte opleiding (bijvoorbeeld Bouwkunde)
  • (bij voorkeur) Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare omgeving
  • Affiniteit met de beton- en industriebouw is een pré


Aanbod

  • Een goed salaris oplopend tot wel € 4.500,-- bruto per maand
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Bouw &ampInfra
  • De mogelijkheid om een organisatie mee verder op te tuigen en vorm te geven
  • Een leertraject op maat waarin jij jezelf blijft ontwikkelen als professional


Bedrijfsomschrijving

Bij onze opdrachtgever hanteren ze een no-nonsense benadering om grote en uitdagende projecten aan te pakken. Bij hen draait het om resultaten en impact, zonder afleiding van overbodige franje.Hun focus ligt op het uitvoeren van ambitieuze projecten die niet alleen hun klanten inspireren, maar ook onze eigen organisatie naar nieuwe hoogten tillen. Bij dit bedrijf geloven ze sterk in het in hun kracht zetten van hun medewerkers. Hier krijg je de kans om actief bij te dragen aan het vormgeven van de toekomst van hun bedrijf. Jouw inbreng wordt gewaardeerd en aangemoedigd, want ze geloven dat de kracht van onze organisatie voortkomt uit de ideeën en initiatieven van iedereen die er deel van uitmaakt.Achter de schermen van onze bedrijfsactiviteiten staat een financieel gezonde holding die stabiliteit en groei mogelijk maakt. Dit stelt hen in staat om te investeren in innovatie, ontwikkeling en de realisatie van onze doelen zonder concessies te doen aan hun financiële gezondheid.Bij hen ben je niet alleen een werknemer, maar een essentieel onderdeel van een dynamische en groeiende organisatie. Hier krijg je de kans om jezelf uit te dagen, je vaardigheden te ontwikkelen en een blijvende impact te hebben op de toekomst van dit bedrijf en hun industrie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in